Kaip rašoma pranešime spaudai, pirmoji daina, kaip ir pati mixtape'o kolekcija yra tuo pačiu pavadinimu „Under The Hood“, ką išvertus į lietuvių kalbą reikštų po gaubtu arba perkeltine prasme tiesiog pasislėpę, tūnantys po uždanga. Visi kūriniai įrašyti lietuvių kalba, bet albume galima išgirsti ir vieną kitą anglišką frazę.

„Ilgai diskutavom su kolega Marium, kuria kalba užvardinti albumą, bet kadangi mūsų muzika artima vakarietiškai muzikai, o titulinės dainos priedainis yra angliškas, tai nusprendėm palikti anglišką pavadinimą „Under The Hood“, kaip ir pirmosios sąrašo dainos“, – sakė projekto aranžuotojas ir tekstų autorius Andrius Pletniovas.

Tai nėra įprastas lietuviškas repas, kurį mes dažniausiai girdime, nes pati muzikos stilistika yra artima šiuo metu populiaraus amerikietiško repo, hip hopo skambesiui.

„Man patinka YG, Madeintyo, Migos, 21 Savage, Lil Durk, MGK, Rich The Kid ir dar daugelis kitų atlikėjų, visų ir nesuvardinsiu, ir neverta, bet tie, kas domisi šia muzika – manau mane supras“, – teigė jaunasis reperis Andrius Pletniovas.

Dainų tekstuose galime išgirsti daug jaunatviškos lyrikos, daug romantikos, daug asmeninių potyrių, stiprių charakterio savybių, skirtingų temų, kurios gali prasidėti jausmais Lietuvoje, o pasibaigti gyvenimu Čikagos gatvėse. Išsiskiria 7-tuoju numeriu pažymėtas kūrinys „Žinojau“, įrašytas kartu su „E.G.O.“ grupės vokalistu Mažvydu Raudoniu, kuriame be repo taip pat galima išgirsti ir gražiai atliktų Mažvydo vokalinių sprendimų.

„YouTube“ kanale jau nuo šios dienos galite įvertinti titulinio kūrinio „Under The Hood“ lyric video versiją, prie kurios buvo praleisti net du puikūs mėnesiai papildomo darbo ne tik garso įrašų studijoje. Kitą savaitę vartotojus pasieks naujas videoklipas, filmuotas Nicoje kūriniui „Kur Tie“.

West One – „Under The Hood (Lyric Video)“:

„Suprantu, kad mūsų šalyje tai nėra populiari komercinė muzika, dėl to mes kuriame muziką ne vien tik tokiu repo stiliumi, bet tai yra muzika, kuri man patinka nuo vaikystės, ir visu šituo pusės metų darbu aš norėjau pasidalinti su savo fanais, na, ir be abejo, su būsimais savo fanais“, – sakė Andrius Pletniovas.

Mixtape „Under The Hood“ galima rasti „YouTube“ ir nemokamai atsisiųsti iš „Soundcloud“ platformos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)