„Sveikinu visus šio sporto vakarėlio dalyvius – dabar metas pereiti prie muzikos“, - su žiūrovais sveikinosi Jazzu. „O labiausiai noriu pasveikinti visus tėčius, kadangi rytoj yra Tėvo diena. Ir mano tėtis čia yra šįvakar, todėl noriu pirmiausiai pasveikinti ir tave. Labai tave myliu“, - jausmingai kalbėjo atlikėja, tokiais žodžiais sukeldama plojimų bangą.

Festivalio dalyviams taip pat netrūko geros nuotaikos. „Iš anksto čia dalyvauti neplanavau, tiesiog su draugais ilsėjomės Nidoje. Dieną suradome, kad krantinėje vyksta tiek daug varžybų, todėl neplanuotai pavyko šeštadienį praleisti labai aktyviai. O Jazzu ir Leon Somov – tobulas vakaro užbaigimas, tokioje vietoje jų muzika tiesiog užburia“, - įspūdžiais dalijosi vilnietė Gerda, atvykusi į Nida pailsėti kartu su draugų kompanija.

Naujuoju sezono atidarymo formatu džiaugiasi ir vietiniai Nidos gyventojai. „Labai gera mintis, mes labai patenkinti. Kultūringi žmonės suvažiuoja, daug jaunų šeimų, gražu žiūrėti. Muzika labai graži, matot, net ir mus, senjorus, ištraukė pavakaroti“, - šypsojosi nidiškiai Rasa ir Jonas.

Be 4.5 ir 9 kilometrų bėgimo, festivalio dalyviai jėgas išbandė lauko bei stalo teniso, badmintono ir mini golfo turnyruose, irklenčių bei orientacinės varžybos, atviros rytinės ir vakarinės mankštos lauke, pėsčiųjų žygis, taip pat – daugybė atrakcionų bei kūrybinės dirbtuvėlės vaikams.

Šeštadienį poilsiautojus džiugino ir puikus oras. Nors daugelis varžybų vyko keliose skirtingose Nidos vietose, festivalio zonoje krantinėje visą dieną vyko šventinis bruzdesys, daug dėmesio sulaukė šventinis jaunių ir jaunučių dziudo turnyras bei vedamos savigynos pamokos. Jau antrus metus vykstantis aktyvaus laisvalaikio ir sporto festivalis tampa gražia tradicija – tikimasi, kad kitąmet „Sveika, Neringa!” ir vėl suburs aktyvų gyvenimą mylinčius žmones.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)