„Šiandien didi diena – pasaulinė mūsų naujo singlo premjera. Negalime sulaukti, kaip mūsų naująją dainą priims gerbėjai“, – sako Jonas Nainys.

Tai nėra vienintelė džiugi naujiena elektroninės muzikos gerbėjams. Radistai atskleidžia, kad netrukus pristatys dainos vaizdo klipą.

„Prižadame, kad naujo vaizdo klipo ilgai laukti nereikės – žiūrovų teismui jį pateiksime netrukus“, – žadėjo Rolandas Mackevičius.

Naująjį singlą „Good Things“ Radistai įrašė kartu su sparčiai populiarėjančia dainininke Beatriče Pundžiūte, žinomą kaip Beatrich. Vos prieš dvejus metus socialiniuose tinkluose atrasta atlikėja neseniai atšventė 19-ąjį gimtadienį.

„Ypatingai daug savęs įdėjau į šią dainą. Man ji labai artima, nes dainuoju apie gerus dalykus, kurie įvyks ateityje. Šie metai – kaip nauja pradžia. Čia prasideda naujas gyvenimas, kuriame laukia begalė naujų patirčių“, – sakė Beatrich.

Geriausiu DJ’ų duetu tituluojami Radistai DJ‘s jau 9-erius metus yra elektroninės muzikos vėliavnešiais. Pernai J.Nainio ir R.Mackevičiaus surengti „Radistai Village“, „Radistai Castle“ festivaliai ir kiti šou bei pasirodymai sutraukė daugiau nei 15 tūkst. žiūrovų.

Radistai DJ‘s oficialiame „YouTube“ kanale buvo užfiksuotas rekordinis peržiūrų skaičius: 2011 m. veiklą pradėjęs kanalas pernai buvo žiūrėtas daugiau nei 5 mln., o per visą laikotarpį – beveik 20 mln. kartų. Socialiniuose tinkluose Radistai DJ‘s taip pat turi didžiulę sekėjų armiją: „Facebook“ – 250 tūkst., „Instagram“ – 150 tūkst. gerbėjų.

Šiemet liepos 21-22 d. Obuolių saloje vyksiančiame „Radistai Village’17“ festivalyje gros Brooks, DubVision, Gil Glaze, Riton, Sam Feldt, Sikdope, Steve James, Watermät – iš viso beveik 50 gerai žinomų DJ‘ų ir atlikėjų.

Be to, jau paskelbta, kad rugpjūčio 4 d. Trakų pilyje vyksiančio vienos dienos festivalio „Radistai Castle 2017“ pagrindinė žvaigždė bus populiarusis Danijos DJ‘us Martin Jensen.

Radistai DJ‘s – „Good Things“ (ft. Beatrich):

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją