Ši žinia buvo netikėta ne tik gausiam gerbėjų ratui, bet ir muzikos kritikams, nes šiuo metu intensyviai koncertuojantys muzikantai aiškių planų ką nors išleisti neturėjo.

Viena sėkmingiausių muzikos istorijoje roko grupių surengs koncertą Rygoje, Lucavsalos saloje. Pirmame ir vieninteliame „Foo Fighters“ koncerte Baltijos šalyse svečių teisėmis taip pat gros škotų roko grupė „Biffy Clyro“ ir anglų-amerikiečių duetas „The Kills“.

Foo Fighters vaizdo klipas – „Run“:

Geriausia šių dienų roko grupe pasaulyje neretai tituluojama „Foo Fighters“ nutraukė beveik dvejus metus besitęsusią tylą ir išleido naujutėlaitį singlą „Run“. Taip pat šiandien buvo pristatytas ir naujas rokerių vaizdo klipas, kurį režisavo pats grupės lyderis Dave‘as Grohlas.

Pastarąjį kartą nauja kūryba „Foo Fighgters“ džiugino 2015 m. lapkritį, kada pasirodė singlas „Saint Secilia“. Kol kas naujausias grupės albumas „Sonic Highways“ išleistas dar anksčiau – 2014 m. Manoma, kad šiandien pasirodžiusi daina yra pirmas kūrinys iš netrukus planuojamo įrašyti naujo, jau devintojo „Foo Fighters“ studijinio albumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)