„Linkiu, kad ši daina visą vasarą skambėtų jūsų grotuvuose, kai važiuosite į tuos 99 kilometrus mums taip brangaus pajūrio. Nuvažiuoti prie jūros yra tai, ką, manau, bent kartą per neilgą lietuvišką vasarą trokštame padaryti visi. Tad dainoje sudėta mūsų begalinė meilė jūrai, karščiui ir visoms su tuo susijusioms pramogoms. Na ir dar joje yra pora slaptų pažadų, kurie visada jaudina“, – sako Saulius Prūsaitis.

„Pažadas“ yra labai vaizdinga daina. Dar ją berašant galvoje jau sukosi šimtas paveikslų, koks turėtų būti jos klipas“, – sako S.Prūsaitis.

Vaizdus ir sumanymus į vietas fantastiškai taikliai sudėliojo klipo režisierius Eimantas Belickas, o įgyvendino 2014 metų Lietuvos jėgos aitvarų čempionas Mantas Funk su kolege Eleonora Skrupskyte.

Praėjusiais metais birželį pasirodžiusi S. Prūsaičio daina „Vasara 3016“ sulaukė tikros gerbėjų emocijų audros ir tapo didžiausiu vasaros hitu.

„Pristatydamas kiekvieną naują dainą esu pasirengęs pačiam plačiausiam reakcijų spektrui. Kažkas mylės, kažkas nekęs, bet aš daina esu labai patenkintas. Dar vienas man svarbus momentas – mano artimieji, kurie paprastai nereiškia nuomonės, šį kartą dainą gyrė. Ir tai man yra labai svarbus įvertinimas“, – sakė dainininkas.

DELFI portale - naujosios dainos ir vaizdo klipo premjera:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)