Prieš dvi savaites Tadas keliavo į vulkaninės kilmės, Tenerifės salą Ispanijoje atostogauti. „Vasara dar buvo neatkeliavusi į Lietuvą, šilumos ieškoti važiavau svetur“, – juokauja atlikėjas, pristatydamas naujausią dainą „Išgirsk“, kuri alsuoja vasara, vienatve ir meile.

Pasak Tado, jo galvoje kasdien suskamba naujos dainos, dauguma jų užrašo, tačiau tik keletas pasiekia klausytojus. „Šis singlas, kaip ir visos mano dainos, yra įkvėptas vienos dienos minčių – tai tikri, nesumeluoti išgyvenimai. Manau, dauguma žmonių kartais jaučiasi taip, kaip aš jaučiausi, kai gimė ši daina“, – atvirauja T. Juodsnukis.

Dainos vaizdo klipas filmuotas gražiausiuose ir įspūdingiausiuose Vilniaus bei saulėtosios Tenerifės vietovėse. Svarbu tai, jog šis vaizdo klipas neturėjo scenarijaus ir nebuvo kruopščiai planuotas.

„Klipas gimė visiškai atsitiktinai, tiesiog grožėjausi vaizdais ir filmavau juos. Peržiūrint vaizdo medžiagą išgirdau mintyse dainos priedainį, supratau, kokie esame maži prieš gamtos didybę. Staiga man pasirodė, jog vaizdai, kuriuos filmavau telefonu, gali susilieti kartu su daina apie vienatvę, tačiau dainos suvokimas, visada labai platus, visiškai asmeniškas, kiekvienas gali išgirsti ir suprasti daugybę skirtingų dalykų, interpretuoti – tai didelė laisvė. Aš mėgstu paslėpti mintis tarp eilučių, kaip jau kas išgirsta, tebunie būna taip, būtent tuo metu“, – pasakoja Tadas.

Paskutinį kartą atlikėjas išleido singlą „Tu Man“, kuris buvo itin sėkmingas, tapo televizijos serialo garso takeliu, grojo visose lietuviškose radijo stotyse.

Atlikėjas puikiai pažįstamas iš populiarių lietuviškų miuziklų, roko operų bei muzikinių projektų. Išskirtinį balsą turintis ir scenoje nepaprastu entuziazmu bei menine išraiška trykštantis dainininkas 2013 metais tapo populiaraus projekto „Romeo ir Džiuljeta“ nugalėtoju ir atliko pagrindinį roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ veikėjo Romeo vaidmenį.

Vienais iš pagrindinių vaidmenų atlikėjas sužibėjo ir miuzikluose: „Juratė ir Kastytis“ „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“, „Pranašas“ bei žymiojoje „Paryžiaus katedroje“. Šiais metais televiziniame projekte „Muzikinė kaukė“ užėmė antrąją vietą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)