Kartu su „RyRalio" komandos diskžokėjais vakarėlyje taip pat koncertuos kompanijos „Neon Heights” įkūrėjas ir siela Calas Gibsonas su egzotiška vokaliste Mandisa.

Restoranų tinklas „Pizza Jazz” kartu su įrašų kompanija „RyRalio” šiuo renginiu pristatys lounge muzikos rinkinį „Pizza Jazz Music”, kuriame skambės dvylika pasaulyje gerai žinomų elektroninės muzikos atlikėjų ir Lietuvos kūrėjų darbai. Albumas ypatingas tuo, kad dauguma jame esančių kūrinių yra originalūs - nėra išleisti niekur kitur. Diskas leidžiamas limituotu vieno tūkstančio egzempliorių tiražu ir bus platinamas tik „Pizza Jazz” restoranuose.

„Pizza Jazz Music” kompaktinėje plokštelėje skamba ne tik britų projekto „Neon Heights”, danų elektroninės muzikos pažibos Rumpistolo, amerikiečių prodiuserio Rithma, kanadiečio Sugeso naujausi kūriniai, bet ir Latvijos bei Lietuvos kūrėjų darbai. Plokštelėje suksis septynios originalios Lietuvos autorių bei Latvijos elektroninės muzikos pažibos „Bandmaster’s Flight” kompozicijos. Rinkinyje bus galima išgirsti ir gerai Lietuvoje žinomų vokalisčių balsus. Mario Basanovo kūrinyje skamba Simonos Jokūbėnaitės balsas, „Brass Bastardz” kompozicijoje vokalines partijas įdainavo „Empti” ir „Pieno lazerių” vokalistė Giedrė Kilčiauskienė. „Neon Heights” rinkiniui pateikė kompoziciją „The Wrong Crowd”.

Kompanijos „Neon Heights” statusą šokių muzikos pasaulyje šiais metais į naujas aukštumas iškėlė įrašų kompanijos „Shiva” išleistas albumas „A Hot Trip To Heaven”. Tomo Bailey, Mandisos Dumezweni, Calo Gibsono ir Simono White'o sukurtą muziką radijo „BBC Radio” kritikai įvertino kaip „geriausią dalyką, kuris buvo sukurtas Notingemo mieste nuo legendinės 70-ųjų pabaigos „Nottingham Forest” futbolo komandos pergalių” ir „geriausią originalų britų šokių muzikos projektą po „Massive Attack”. Plokštelę aukščiausiais balais įvertino įtakingas „BBC Radio” didžėjus Pete'as Tongas, apie šokių muziką rašantys žurnalai „Update” ir „DJ Magazine”, kolektyvui iš karto atsirado vieta tarp bene įtakingiausio šiuo metu Anglijos šokių muzikos festivalio „The Big Chill” žvaigždžių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją