„Dabartinė situacija su kainomis Lietuvoje, mūsų visų mylimoje šalyje, mane privertė priimti sprendimą parduoti pirmuosius bilietus į SEL koncertą Vilniuje, rugsėjo 2-ąją, Kalnų parke, už itin žemą kainą – 13 eurų, – sako Egidijus. – Maža kaina itin aktuali jauniems žmonėms, kurie nori lankytis tokiuose koncertuose, bet neturi tam pakankamai lėšų. Aš noriu, kad žmonės jaustų kaifą.“

Bilietų už šią kainą kiekis ribotas.

E. Dragūnas pasakoja, kad Vilniuje gerbėjai galės pamatyti tą patį šou, kokį jis su muzikantų grupe surengs ir Klaipėdoje, liepos 8-ą dieną. Susirinkusieji galės grožėtis ne tik muzika, bet ir išskirtine scena-robotu. Ji prilygsta 8 aukštų dydžio namui. Toks sceninis sprendimas – unikalus. Jo dar niekada neturėjo nei Lietuvos, nei pasaulinio lygio žvaigždės.

Taip pat jau yra aišku, kad SEL koncertuose Klaipėdoje ir Vilniuje skambės ne tik geriausi visų laikų SEL hitai, tačiau ir naujas kūrinys, prie kurio šiuo metu dirba E.Dragūnas.

SEL koncertas Vilniuje, Kalnų parke – jau rugsėjo 2-ąją, šeštadienį. Bilietų prekyba prasideda šiandien, gegužės 26-ąją, nuo 14:00 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)