„Nors pastaruoju metu negyvenau Lietuvoje, visada jaučiausi širdimi prisirišęs prie savo tėvų gimtojo krašto. Artėjant vasaros sezonui, norėčiau padovanoti visiems Lietuvos žmonėms šią dainą, kuri, tikiuosi, atneš linksmą nuotaiką ir žaismingą šurmuliuką!“ – kalbėjo Robertas.

Ilgą laiką nesirodęs Lietuvos scenoje, Robertas spėjo daug ką pasiekti. Po sėkmingo pirmojo „Kelias į žvaigždes“ sezono Robertas grįžo į JAV baigti bakaluro studijas ir pasinėrė į rimtą diplomatinę veiklą JAV valstybės departamente, tapo sekretorės Hillary Clinton energetikos patarėjo asistentu.

Tapęs tarptautinės politikos magistrantūros studentu prestižiniame Stanfordo universitete, Kalifornijos valstijoje, Robertas sulaukė kvietimo dirbti buvusiai JAV valstybės sekretorei Condoleeza’i Rice ir padėjo jai rašyti neseniai pasirodžiusią knygą „Democracy“.

Baigęs magistro studijas, Robertas išsikėle į Jungtinius Arabų Emyratus, kur kartu su kitais dviem Stanfordo universiteto studentais atidarė inovatyvią agro kompaniją „Pure Harvest“, pristatančią naujos klimato valdymo technologijos šiltnamius. Robertas ir dabar tęsia savo veiklą technologinių inovacijų srityje, dirbdamas su Lietuvos, Europos, Australijos ir JAV kompanijomis – darbai daugiausiai susiję su energetikos ir infrastruktūros plėtra.

Už Atlanto Robertas nepamiršo muzikinės scenos. Jis dainavo daugybėje koncertų Lietuvos bendruomenės festivaliuose Los Andžele, San Franciske, Vašingtone, Čikagoje ir kitur. Robertui taip pat teko sėkmingai išbandyti jėgas džiazo muzikoje – jis su savo „Jazz Trio“ grupe koncertavo tokiuose žinomuose džiazo klubuose kaip „Blues Alley“ (Vašingtone) ir „Twins Jazz“.

Jūsų dėmesiui – nauja R. Kupsto daina „Nuo žiemos iki rudens“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)