„Aš žinau, kad SEL gerbėjai yra patys ištikimiausi. Bet kiekvieną kartą, kai jie tai primena, man paglosto širdį. Esu dėkingas mano muzikos mylėtojams už tai, kad domisi SEL kūryba ir pasirodymais. O geriausia mano padėka jiems – stulbinamas būsimas šou, kuris bus dar geresnis nei iki šiol buvę“, - kalbėjo Egidijus.

Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždė iki koncerto likus vos 50 dienų pranešė dvi svarbias naujienas. Pirmoji – kad liko nedaug bilietų į SEL pasirodymą liepos 8 dieną. Antroji – kad atėjusieji į koncertą taps muzikinės premjeros liudininkais. Naujų grupės dainų ištroškę gerbėjai galės būti pirmieji, kurie išgirs naujausią SEL kūrinį.

„Garantuoju, kad daina tikrai patiks“, - sako Egidijus.

Anksčiau jau buvo pranešta, kad koncerte susirinkusieji pamatys tokią sceną, kokios neturėjo nei Lietuvos, nei pasaulinio lygio žvaigždės.

SEL lyderis E.Dragūnas toliau kelia pramogų pasaulio kartelę aukštyn.

Prieš kelis metus grandiozinius anšlaginius koncertus rengęs atlikėjas investavo šimtus tūkstančių eurų, kad savo gerbėjams surengtų nepamirštamą šou.

Dabar Egidijus pranoks pats save. Pasak bene didžiausios Lietuvos muzikos žvaigždės, unikalų sceninį sprendimą jis gerbėjams pristatyti norėjo jau seniai. Šįmet jis pagaliau gali tai padaryti.

„Scena bus kaip 8 aukštų dydžio robotas. Toks dar nestovėjo nei Lietuvoje, nei už jos ribų“, - intrigavo E.Dragūnas.

Beje, atlikėjas sako, kad pirmoji scenos vizualizacija, kuria jis su gerbėjais pasidalijo prieš kelis mėnesius, dar patobulinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)