Šiais metais festivalyje ypač laukiami tinklaraštininkai ir vaizdaraštininkai, taip pat rašantys socialiniuose tinklalapiuose.

Festivalio metu visi akredituotieji žiniasklaidos atstovai turės leidimą lankytis „Media zonoje“, kur vyks susitikimai su dalyviais, spaudos konferencijos, interviu.

Tik akredituotieji žiniasklaidos atstovai turės galimybę fotografuoti ir filmuoti festivalio teritorijoje.

Leidimų skaičius tinklaraštininkams ir vaizdaraštininkams ribotas.

Organizatoriai ieško autorių su originaliu, nauju požiūriu. Vertindami pretendentus jie atsižvelgs į auditorijos skaičių, profesionalumą, turinį, tikslų aprašymą, straipsnius prieš, per ir po festivalio.

Prašymus akreditacijoms tinklaraštininkams ir vaizdaraštininkams galima teikti iki 2017 m. birželio 1 d. jei norite teikti prašymą, užpildykite anketą festivalio puslapyje.

Pagrindinėje scenoje – „Pixies“, Ellie Goulding ir „Alt-J“

Pagrindinėje festivalio scenoje koncertuos „Pixies“, Ellie Goulding ir „Alt-J“. O taip pat pamatysime „The Lumineers“, Rae Sremmurd, Jose Gonzalezas, „Maximo Park“, Kamasi Washingtonas, „Mew“, „Austra“, „Rhye“, JP Cooperis, „L.A. Salami“, „Cigarettes After Sex“, „Nothing But Thieves“, „Trad.Attack!“, Margaret Glaspy, Julia Jacklin, Eska, latvių grupės ir atlikėjai – „Satellites LV“, „Dzelzs Vilks“, Raimondass Tigulass ir „Moonlight Sound Design“, „Dagamba“, „Pienvedeja piedzivojumi“, „Bandmaster“, MESA, „Fakts“, „Edavardi“, „Singapūras Satins“ ir kitus.

Greitai bus paskelbta ir daugiau atlikėjų.

Akimirkos iš jau praūžusių festivalių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)