„Pastarasis Rogerio Waterso studijinis albumas „Amused To Death“ buvo šviečiamoji populiariosios kultūros studija, atradusi televizijos įtaką Pirmojo Persijos įlankos karo metu. Ilgai lauktas 2017-ųjų albumas „Is This The Life We Really Want?“ yra neatremiamas dabartinio pasaulio ir neramių laikų komentaras“ – teigiama oficialiame pranešime.

Ištrauka iš R. Waterso albumo įrašų sesijos:

Naujosios R. Waterso kūrybos skambesys lyginamas su klasikiniais „Pink Floyd“ albumais „Animals“ ir „The Wall“. Įrašą, kuriame bus 12 naujų kompozicijų, prodiusavo Nigelas Godrichas. Garsusis įrašų studijos vilkas, kuris dar yra vadinamas neoficialiu „šeštuoju“ britų rokerių „Radiohead“ muzikantu, prodiusavo ne tik geriausius minėtos grupės albumus, bet ir sero Paulo McCartney, grupių „U2“, „R.E.M.“ bei daugelio kitų kūrybą.

Ištrauka iš R. Waterso albumo įrašų sesijos:

Naują albumą R. Watersas įrašė padedamas muzikantų Guso Seyfferto, Jonathano Wilsono, Joey Waronkerio, Rogerio Manningo, Lee Pardini, Lucius, Jessicos Wolfe ir Holly Proctor. Albumas, kurį jau galima užsisakyti, bus išleistas dvigubos vinilo plokštelės, kompaktinio disko ir skaitmeniniu formatais. Pirmuoju R. Waterso įrašą pristatančiu singlu tapo daina „Smell The Roses“.

Rogerio Waterso naujas singlas „Smell The Roses“:

Gegužės pabaigoje R. Watersas pradės grandiozines koncertines gastroles Šiaurės Amerikoje žemyne. Muzikantas su grupe Jugtinėse Amerikos Valstijose ir Kanadoje iš viso surengs net 55 koncertus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)