Garsiausių atlikėjų pasirodymai

Pirmasis scenoje pasirodė Linas Adomaitis ir su žodžiais „Aš apakau, aš apakau, nes tavo spalvos tokios ryškios“, – sukėlė kelių tūkstančių krepšinio gerbėjų, susirinkusiųjų Žalgirio arenoje, aplodismentus. Kiek vėliau prie jo prisijungė Kotryna Juodzevičiūtė, su kuria atliko dainą „Saulės pėdomis“.

Vos Kotryną iš scenos palydėjęs L. Adomaitis prisijungė prie jau repuojančio Puszho ir kartu atliko dainą „Ji mano“.

Linas Adomaitis

Patrneriai prie L. Adomaičio keitėsi akimirksniu. Netrukus jis pristatė bliuzo karalienę Ariną ir užtraukė dainą „Kad būtų Žalgiris“. Po šios dainos suskambo lenendinė „Ar tu ją matei“ ir į sceną, kartu su dešimtimis šokėjų, užlipo Goda Alijeva, Nijolė Rukaitienė ir Elena Puidokaitė-Atlanta.

Į Žalgirio areną rinkosi garsūs svečiai ir viešnios:

Specialiai šiam renginiui savo pasirodymus kūrė SEL bei Džordana Butkutė. O renginio vairą šįvakar laiko Marijonas Mikutavičius. Pastarasis scenoje pasirodė po Roko Bernatonio triuko – Marijonas tiesiog išniro iš dūmų kupino stiklinio „narvo“.

Žengdamas ant scenos parkrito FIBA prezidentas

Renginio metu buvo dalijami ir apdovanojimai už nuopelnus krepšiniui. Paskelbus nominacijos Krepšinio metraštininkas nominantus, nugalėtojo paskelbti buvo pakviestas FIBA prezidentas Horacio Muratore. Deja, vyras, žengdamas į sceną, parkrito. Jam atsikelti padėjo Marijonas Mikutavičius.

„Juk turėjo kažkas nutikti šį gražų vakarą“, – tarė Horacio, vos atsistojęs ir priėjęs prie mikrofono.

Horacio Muratore

Pasirodymą dovanojo ir Dž. Butkutė

Sąmyšį scenoje sukėlusią nesėkmę užmarštin nuskandino netrukus tarp VIP svečių pasirodžiusi Džordana Butkutė. Šešiolikos minučių trukmės pasirodymą Džordana pradėjo narve.

Per trumpą pertraukėlę tiesiog scenoje moteris drabužį transformavo neatpažįstamai. Iš juodo kostiumėlio sidabrinėmis detalėmis jis virto elegantiška suknele.

Dar prieš koncertą jo organizatoriai atskleidė: „Publika greičiausiai negalės atitraukti akių nuo roko muzikos propaguotojos, popscenos legendos Dž. Butkutės. Tik šiam šou atlikėja pasipuoš įspūdingu transformuojamu kostiumu, kurį trumpiau nei per minutę laiko ji pati žiūrovų akyse gali paversti neatpažįstamu. Kovotojos įvaizdį pirmiausia įkūnysiančią Dž. Butkutę scenoje saugos efektingi futuristiniais kostiumais vilkintys vyrai – tikra kareivių armija“.

Džordana Butkutė

Antroje pasirodymo dalyje atmosferą kaitino ugnies pliūpsniai, o smalsius žvilgsnius traukė tarp VIP svečių ant kojūkų vaikštantys jos pasirodymo pagalbininkai.

Paskutinis akcentas – Egidijaus Dragūno pasirodymas

Šio renginio vyšnaite ant torto tapo Egidijaus Dragūno pasirodymas. Po pirmosios dainos atlikėjas paragino visus atsistoti ir pajudėti kartu: „Atsistokime, neturime daug laiko. Jūsų, krepšininkai, kojos juk stiprios“.

Kiek vėliau E. Dragūnas vėl kreipėsi į daugiatūkstantinę minią: „Žinote, šiandien prie manęs priėjo žmonių, daug jaunimo. Jie norėjo su manimi fotografuotis, o aš galvoju „kodėl?“. Bet šiandien, kai pamačiau Vladą Garastą, pats paėmiau telefoną.“

Egidijus Dragūnas

„Ačiū jums už visas gražiausias emocijas“, – krepšininkams bei visiems su krepšiniu susijusiems profesionalams dėkojo E. Dragūnas. O arenoje sekmadienio vakarą išties netrūko garsiausių krepšininkų, kurie čia sekmadienio vakarą susirinko pagerbti per 95-erius metus prie krepšinio populiarumo ir tobulinimo susijusius profesionalus.

Susirinko krepšinio pasaulio legendos

Dar gerokai prieš renginį į Žalgirio areną pradėjo rinktis garsūs pramogų, sporto ir politikos pasaulio atstovai. Renginyje pasirodė Arvydas Sabonis su žmona, Druskininkų meras Ričardas Malinauskas su drauge, magas Rokas Bernatonis, Daina Gudzinevičiūtė, Tomas Balaišis-Sėkla, Vaidas Baumila su mergina ir daugelis kitų.

Šarūnas Jasikevičius su žmona

Žalgirio arenos prieigose netrūko ir daugiau krepšinio mėgėjų: renginį arenoje stebėjo keli tūstančiai žiūrovų.

Koncerto Krepšinio 95-mečiui akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)