„Sunku būtų nusakyti albumo žanrą, kadangi jis labai spalvingas, tačiau jei labai reikėtų, „Roots“ patapinčiau į electro pop kategoriją,“ – pasakojo Alice Way.

„Albumo pavadinimas (roots lietuviškai reiškia šaknys – aut. past.), labai daug pasako apie tai, ką man reiškia tos devynios dainos, kurios yra jame. Kurdami albumą, su Leonu ieškojome naujo skambesio, skambesio, kuris galėtų sutalpinti tai, ką norėjau papasakoti. O papasakoti norėjau didelę dalį savo istorijos: džiaugsmą, ilgesį, dramatiškas ir romantiškas meilės istorijas. Nors dainos, skambačios albume ir nėra pirmosios kurias sukūriau, bet jos kalba apie dalykus, apie kuriuos anksčiau nekalbėjau – nebuvau tam pasiruošusi, neradau žodžių. „Roots“, nors ir turėtų nustebinti ir pradžiuginti kokybe, visgi yra pilnas gyvybės ir mažų smulkmenų, kurios perteikia žmogišką netobulumą.“ – kalbėjo atlikėja. – „Prie albumo prisdėjo ir garsus trimitininkas Mindaugas Vadoklis, kurio fantastiškas skambesys įnešė į elektroniką unikalių spalvų. Esu dėkinga jam už nuostabias improvizacijas, be kurių dainos nebūtų turėjusios to jautrumo, kurį dabar turi. Tas jautrumas ir yra tai, kas šiame albume, manau, padės kiekvienam atrasti save.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)