Kovo 24 dieną A. Orlovos koncertas įvyks Vilniuje, nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos Šokio teatro salėje. Ten apsilankiusiai Alinai unikali erdvė pasirodė ypač tinkama jos kūrybai.

„Vilniuje senokai negrojau, todėl pamaniau, kad atėjo laikas surengti koncertą vilniečiams. Visada pasirenku vietas, kuriose noriu groti. Negalėčiau koncertuoti ten, kur reikia. Mėgstu sales, kurios yra kitokios, autentiškos, turi savo spalvą ir nuotaiką. Šokio teatras – kaip tik tokia erdvė“, – sako A. Orlova.

Klaipėdoje A. Orlova koncertuos kovo 25-ąją, šeštadienį. Jos pasirodymas vyks Klaipėdos koncertų salėje. „Tikiu, kad sukursime gerą atmosferą. Jaukus apšvietimas, instrumentas, balsas, muzika ir klausytojas. Tokius vakarus mėgstu labiausiai. Pagrosiu ir visų mylimų dainų, ir keletą naujų“, – pasakoja A. Orlova.

Po penkių metų tylos šį pavasarį pristačiusi naują albumą „88“ Alina atsiskleidė visai kitomis spalvomis: pamatėme tamsesnę atlikėjos pusę, kūriniuose atsidaro nemažai elektroninės muzikos, o gyvuose pasirodymuose daugiau improvizacijos, beje, yra ir Alinos mėgstami atlikėjai).

Po penkių metų tylos šį pavasarį pristačiusi naują albumą „88“ Alina atsiskleidė visai kitomis spalvomis: pamatėme tamsesnę atlikėjos pusę, kūriniuose atsidaro nemažai elektroninės muzikos, o gyvuose pasirodymuose daugiau improvizacijos. Pasak Alinos, tai naujas kūrybos etapas, kuriam didelę įtaką turėjo daugelis dalykų, įskaitant ir atlikėja Lana Del Rey.

Summer’88 – vienintelis Alinos Orlovos koncertas Vilniuje šią vasarą, pažadame atrinktą kūrinių retrospektyvą, naujojo albumo hitus, tarp jų ir „Sailor“, kuriam pranašaujama neregėta sėkmė. Geriausios progos pasveikinti atlikėjos su gimtadieniu, turbūt net nesugalvosime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)