Buvusi merginų grupės „Via gra“ narė į Palangą lydima profesionalių šokėjų komandos atvyks su naujausiu koncertiniu turu „Numeris 1“. Šioje koncertinėje programoje susirinkę žiūrovai išgirs mėgstamus kūrinius iš didelio pasisekimo sulaukusių albumų „Meilė išgelbės pasaulį“ bei „Ververa“.

Seksualiausios bei stilingiausios Rusijos ir pramogų verslo moters bei geriausios TV vedėjos titulus užsitarnavusi Vera Brežneva viešumoje yra vertinama ne tik už muzikinę karjerą ar grožį, bet ir už nuoširdumą, atvirumą, paprastumą.

Dviejų mergaičių mama savo energiją atiduoda ne tik savo šeimai ir klausytojams, bet ir eiliniams žmonėms, kuriems reikia įvairios pagalbos. Už labdaringą veiklą dainininkė buvo apdovanota garbingu III laipsnio kunigaikštienės Olgos ordinu ir visuomenėje dažnai yra vadinama geros valios ambasadore.

Koncerte Palangoje žiūrovų laukia įvairių amžiaus atstovų širdis užkariavę hitai „Мамочкa”, „Любовь спасет”, „Доброе утро“, stulbinančios sėkmės sulaukęs, kartu su populiaru Moldovijos atlikėju Dan Balan įrašytas kūrinys „Лепестками Слез“ o taip pat ir naujausios dainos.

V. Brežnevos kūryba pasižymi išskirtine ekspresija, lengvumu bei sėkme, kuri lydi atlikėjos karjerą visose srityse prie kurių ji prisiliečia. Dainininkė yra pasiryžusi pavergti visų širdis ir kviečia į nepamirštamų įspūdžių pasirodymą liepos 15 –osios vakarą Lietuvos kurorto širdyje – Palangoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)