Lyriška grupės „Afiša“ lyderio Jono Takarevičiaus sukurta daina greitai užkariavo gerbėjų širdis. Grupės „Man-go“ repertuare šis kūrinys atsidūrė perklausius keletą mažiau žinomų grupių kasečių. Merginos iš karto suprato, jog daina turi kažką tokio, ką turi išgirsti platesnis klausytojų ratas. Dainai tuomet, dar 1998 m., Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre (KVMT) buvo nufilmuotas ir vaizdo klipas.

Būtent dėl ypatingos šios dainos nuotaikos šiemet nuspręsta hitą išleisti iš naujo. „Man-go“ merginos naująją dainos versiją klausytojams jau pristatė Klaipėdoje vykusiame „Eurovizijos“ atrankų finale. Simboliška, kad dainos scenografiją merginos sukūrė kartu su KVMT baleto šokėjais. Ši scenografija ir dainos atlikimas sulaukė daugybės komplimentų.

„Finale turėjome ir savo operatorių, tad buvo nufilmuotas ne tik pats pasirodymas, bet ir pasiruošimas jam. Visa tai sudėjome į naują vaizdo klipą. Tai leis žiūrovui šiek tiek pažvelgti į užkulisius ir pamatyti, kokia nuotaika tvyro ruošiantis atlikti dainą”, – pasakojo grupės merginos.

Grupės gerbėjai jau visai netrukus galės išgirsti naująją dainos „Svetimi“ versiją gyvai. Kovo 31 d. Kauno pramogų centre „Oazė“ bus surengtas solinis grupės koncertas, kuriame skambės geriausi hitai ir naujausios dainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)