Pernai didžiausiose Lietuvos arenose solo koncertus rengę Lilas ir Innomine šį kartą pasirinko mažesnes erdves ir publiką ketina papirkti jaukia, nuoširdžia bei jiems patiems labai artima programa.

„Tiesiog norėjosi jaukių, šiltų koncertų, be jokio didelio triukšmo, be streso, be ambicijos į „didžiausius, geriausius, garsiausius“, – sako Lilas. Dėl to ir šio turo pristatymas labai paprastas – „neįspūdingiausias, ne vienintelis ir pakartojamas“.

„Tačiau nereikia galvoti, jog čia bus bardo su gitara ir dviem kolonėlėm koncertai – pasiruošėme iš širdies. Būsime su gyva grupe, kartu vežamės fūrą įrangos, kurią naudojome ir arenų koncertuose, tad loftai turėtų ir suskambėt, ir sušvytėt. Tikimės jaukiai, bet kokybiškai“, – scenos partnerį papildo Innomine.

„Ruošdami šį turą vadovavomės mintim – „kad būtų faina“. Gal kiek savanaudiškai, bet visų pirma – faina patiems. Vadovaudamiesi šiuo principu atsirinkome dainas, kurias grosime – atgaivinome kelias seniai negrotas, išmetėme sudrožtas, atnaujinome morališkai nusenusias aranžuotes“, – pasakoja Lilas. Kai viską ruoši it sau, turėtų pasijausti ir klausytojui. Jeigu taip bus – drąsiai sakysim, kad turas pavyko“.

Lilas ir Innomine per daug nesuka galvos dėl prekybos bilietais, nes žino, kad jų muziką mėgstanti publika neleis jaustis vienišiems. „Su bilietais nėra jokio ažiotažo, nepučiame burbulo, kad bilietai tirpsta – pirkit greičiau. Netirpsta – bilietai popieriniai. Žmonių tikrai bus, vieniši nesijausim, bet bijoti, kad netilpsim tikrai nereikėtų“, – atvirauja duetas.

Nedaugžodžiaudami muzikantai jau šį vakarą, kovo 10 d., kviečia susitikti Vilniaus menų fabrike „Loftas“, vėliau kiekvieną šio mėnesio penktadienį duetas aplankys didžiuosius šalies miestus. Kovo 17-ąją visų lauks Šiauliuose „Šiaulių arenoje“, kovo 24-ąją Klaipėdos Sandėlyje „No.74“, kovo 31-ąją Kauno lofte „Gargaras“. Apvažiavę Lietuvą, Lilas ir Innomine planuoja skristi į Londoną, ten jų koncertas numatytas balandžio 8 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)