Prie šios prevencinės idėjos prisijungė ir visas būrys profesionalų: primabalerina Kristina Gudžiūnaitė, vienas geriausių pianistų Lietuvoje Daumantas Slipkus, garso režisierius Normantas Ulevičius ir prodiuseris Arvydas Martinėnas-Vudis, kuris rūpinosi klipo vizualiniu išpildymu.

Kaip sako projekto iniciatorius ir pagrindinį vaidmenį atliekantis Juozas Kuraitis, šiuo klipu labiausiai norėta paskatinti visas moteris labiau pasitikėti savimi, nebijoti ir, svarbiausia, netylėti, kai patiriamas smurtas.

Juozas Kuraitis (Arvydo Martinėno-Vudžio nuotrauka)

„Moteris reikia mylėti, o ne smurtauti prieš jas. Puoselėkime jų grožį ir leiskime kartais joms pabūti trapioms. Tikiuosi, šiuo kūriniu, kuris nuskambėjo pirmą kartą prieš beveik 30 metų, pasieksime įvairaus amžiaus klausytojas, o profesionalų komandos indėlis tik dar labiau sustiprins emocinę šios dainos pusę“, – sako J. Kuraitis

A. Martinėnas mano, kad didžiausia bėda Lietuvoje – alkoholis, tai, anot jo, pagrindinė smurto priežastis. Jau penkerius metus pats alkoholio nevartojantis vyras skatina ir kitus atsisakyti jo dėl savo antrųjų pusių, ypač jei alkoholis turi įtakos jų šeimų gerovei.

„Nevartojant alkoholio gyvenimas graženis, patikėkite, todėl raginu daugelį jo atsisakyti“, – kalbėjo A. Martinėnas.

Juozas Kuraitis (Arvydo Martinėno-Vudžio nuotrauka)

Vienintelė prie šio projekto prisijungusi moteris – balerina K. Gudžiūnaitė teigė, jog nėra susidūrusi su smurtu ir net neįsivaizduoja, kaip jaučiasi tos moterys, kurios yra mušamos. Ji labai džiaugiasi, kad galėjo prisijungti prie šios prevencinės veiklos ir skatina moteris pamilti save, puoselėti savo vidinį ir išorinį grožį bei siekti užsibrėžtų tikslų gyvenime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)