Vakarėlį įsiūbavęs su soline rokenrolo programa, A. Grudinskis-Grūdas ne tik pademonstravo puikius vokalinius sugebėjimus, bet ir atmosferą kaitinančius tikrus roko žvaigždės šokio judesius, mielai bendravo su publika.

Klausytojai atsiliepė į kvietimą kilti nuo staliukų ir jungtis į šokių aikštelę, kur netrukus į viršų kilo rankos bei kartu su „The Flies“ pritariamai skambėjo pasaulinių roko ir pop muzikos hitų žodžiai.

A. Grudinskis-Grūdas tikina, jog seniai klausytojams norėjo dovanoti tokią muziką, kurią atlieka kartu „The Flies“ ir publika tikrai pajus meilę ir entuziazmą, kuriuo dega visi penki grupės nariai.

Grūdo scenos partneriai šiame muzikiniame projekte – keturi profesionalūs muzikantai: Rytis Taraila – gitara, Paulius Jaskūnas – bosinė gitara, Viktoras Jonušis – gitara bei Jonas Lengvinas – mušamieji.

Kiekvienas iš jų gali pasigirti įspūdinga scenine patirtimi, kurią įgijo grodami su žymiausiais Lietuvos muzikos veidais: atlikėjais Marijonu Mikutavičiumi, Mantu, Jurga Šeduikyte, Leon Somov&Jazzu, grupėmis „Skamp“, „ŽAS“, „SEL“, „Saulės Kliošas“, „Happyendless“, „G&G Sindikatas“ bei daugeliu kitų. „The Flies“ šiuo metu intensyviai dirba įrašų studijoje ir Lietuvos publikai netrukus žada pristatyti visiškai naują radijo singlą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)