„Oasis“ baladė „Don‘t Look Back In Anger“ singlu buvo išleista 1996 m. pradžioje ir tapo bene didžiausiu hitu iš britų rokerių albumo „(What‘s The Story) Morning Glory“. Tai buvo pirmoji singlu išleista daina, kurioje pagrindinę vokalo partiją atliko ne „Oasis“ dainininkas Liamas, o gitaristas ir dainų autorius Noelis Gallagheris.

„Don‘t Look Back In Anger“ pasiekė Didžiosios Britanijos perkamiausių singlų sąrašo viršūnę ir pelnytai yra vadinama viena geriausių visų laikų roko baladžių.

„Postmodern Jukebox“ su Maiya Sykes – „Don‘t Look Back In Anger“:

Retro muzikos virtuozų „Postmodern Jukebox“ dėka, klasika tapusi „Oasis“ daina suskambo taip, lyg ją Naujojo Orleano blues stiliumi atliktų garsioji dainininkė Bessie Smith. Muzikantams į pagalbą atėjo atlikėja Maiya Sykes, dar kartą įrodžiusi, kad yra viena geriausių su grupe bendradarbiaujančių vokalisčių.

Vilniuje vyksiantį „Postmodern Jukebox“ pasirodymą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, netrukus pakviesiantis į amerikiečio dainininko i Jason Mraz ir britų atlikėjo Tom Odell koncertus Vilniuje, tradiciškai rengiamus festivalius „Summer In The City“ ir „Radistai Village‘17“, Trakų pilyje vyksiantį rokerio Alice Cooper šou ir į didžiausiu 2017-ųjų renginiu Baltijos šalyse pretenduojantį tapti Robbie Williams koncertą sostinės Vingio parke.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)