Koncertas priminė senų draugų susitikimą. Jau per antrą kūrinį „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)“ publika sukėlė ovacijas, kurios su kiekviena daina darėsi vis stipresnės. Itin šiltai publika priėmė naujausią grupės radijo singlą „Willkommen“, kuris šiandien tapo pačia populiariausia daina Klaipėdoje — radijo stoties „Laluna“ tope „Willkommen“ šiandien pakilo į pirmą vietą.

Šeštadienį į Klaipėdą „Lemon Joy“ atvyko su pilna įranga, kurią naudojo ir turo pradžios koncerte Vilniuje. Grupė tiesiog maudėsi šviesose ir garse, jos lyderis Igoris Kofas buvo atsipalaidavęs, ramus ir užtikrintas. Muzikantų nekaustė startinis jaudulys, todėl energija buvo dar stipresnė.

Bilietai į koncertą Klaipėdoje buvo išpirkti dar prieš mėnesį, todėl balandžio 9 dieną „Lemon Joy“ į uostamiestį grįš su papildomu koncertu, kuris taip pat įvyks šioje koncertų salėje. Albumą „Willkommen“ pristatantį turą „Lemon Joy“ pradėjo vasario 15 dieną Vilniuje surinkdami pilną „Compensos“ koncertų salę. Kita „Lemon Joy“ turo stotelė — Kaunas. Kovo 2 ir 3 dienomis grupė visiems ištars „Willkommen“ „Renginių oazėje“.

Bilietai į visus „Lemon Joy“ turo koncertus vasarį ir kovą yra išpirkti, todėl grupė papildomai paskelbė kelis koncertus balandžio mėnesį.

Balandžio 7 dieną „Lemon Joy“ pasirodys Kaune „Renginių oazėje“, balandžio 8 dieną Šiauliuose „Saulėje“, balandžio 9 dieną Klaipėdos koncertų salėje, balandžio 13 dieną Alytuje Kultūros ir komunikacijos centre. „Willkommen“ koncertų turą vainikuos balandžio 22 dieną pasirodymas Panevėžyje „Cido“ arenoje. Planuojama, kad iš viso grupės koncertuose apsilankys per 10 tūkstančių žiūrovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)