„Didelių pokyčių daryti neketiname. Klube, kaip jau įprasta, pasirodys daug žinomų ir madingų užsienio svečių, taip pat, savo muzikos stilių lyderiais vadinami diskžokėjai iš „RyRalio“, „Pure Production“, „Boogaloo“, „Partyzanų“ bei „2Hot“ komandų. Galime didžiuotis po vienu stogu surinkę tikruosius šokių muzikos ryklius. Jūsų lauks du nauji vakarėlių ciklai - „Nesakyk mamai“ bei „Ibiza Spirit“, šiek tiek pasikeis ir
r‘n‘b
muzikai skirtas ciklas „Dirty G“, – apie pagrindines „Gravity“ naujoves kalbėjo klubo atstovas ryšiams su visuomene Daumantas Kairys.

Rugsėjo mėnesį klubą aplankys net keturios žvaigždės: šeštadienį, rugsėjo 3 d. už pulto stovės elitiniu breaks muzikos atstovu vadinamas britas Krafty Kuts. Rugsėjo 16 d. pasirodys 2003-aisiais „Gravity“ jau grojęs DJ Nightmares On Wax, šiuo metu įrašinėjantis penktąjį albumą, 23 d. - pasaulinių žvaigždžių prodiuseris Borisas Dlugoschas, prikišęs pirštus prie „Röyksopp“, Mary J. Blige, „Moloko“, „Daft Punk“, Moby, „Basement Jaxx“, „Jamiroquai“, Aaliyah, „Tiefschwarz“ kompozicijų. Rugsėjo 30 d. „RyRalio“ vaikinus aplankys jų numylėtinis britų duetas „Da Sunlounge“.

Rugsėjo 2 dieną startuosiantį vakarėlių ciklą „Ibiza Spirit“ pristato DJ Midi, kuris ne vienerius metus organizuoja šokių vakarus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

„Pasiutusį Ibizos ritmą ir karštį padės pajusti šokėjos, keisdamos drabužius nuo demoniškai raudonų iki... gundančio nuogumo. Tikrą šios kultinės salos dvasią ir gyvenimo ritmą perteiks video projekcijos, kuriose bus rodomi vaizdai iš paplūdimių, gatvių ir klubų. „Ibiza Spirit“ vakarėliuose pasirodys įspūdingu grimu išpuošti mimai, neįtikėtinus numerius atliks cirko artistai, aktoriai, mano grojamai muzikai energijos ir gyvumo suteiks perkusijos ritmai“, - žadėjo vakaro rezidentas DJ Midi, pats ne vieną sykį grojęs Ibizos klubuose.

Rugsėjo 3 dieną „Gravity“ vyks „Carlsberg Boogaloo: Dangerous“ vakarėlis, kuriame svečiuosis prodiuseris bei diskžokėjas Krafty Kuts, vadinamas elitiniu breaks muzikos atstovu ir lyginamas su legendiniais prodiuseriais Roni Size'u bei Fatboy Slimu.

Britas Martin Reeves, geriau žinomas pseudonimu Krafty Kuts, groja garsiajame Londono „Fabric”. Pasirodyti viename žymiausių pasaulio klubų yra didelis laimėjimas, o būti jo rezidentu - garbė ir prestižas. Be to, Krafty Kuts beveik niekada neiškrenta iš geriausių pasaulio diskžokėjų top šimtuko, į kurį pakliūti, grojant ne pačią populiariausią muziką, itin sudėtinga.

Nuo pat 1996-ųjų Martinas Reevesas labai aktyviai nėrė į muzikos kūrimą ir per tuos metus suspėjo išleisti daugiau nei 20 plokštelių bei 5 miksus, kurie jį ir pavertė pirmuoju numeriu breaks kultūroje.

2006-aisiais Krafty Kuts planuoja išleisti garsiąją „Fabric Live" kompiliaciją, kurią anksčiau rinko tokie personažai kaip Adamas Freelandas, Andy C & DJ Hype, „Bent”, Fabio, Jacques'as Lu Contas, „Death In Vegas”. Kitais metais Martinas Reevesas žada ir labai ilgai lauktą debiutinį albumą.