Vakarėlį pradės kylanti Lietuvos
house
žvaigždė DJ Santi Touch, grojęs su „RyRalio” renginiuose “The Key to 2005” sausakimšoje „Grand Café”, „The Family” Vilniaus klube “Gravity” bei „RyRalio 3 metų gimtadienyje” Kaune. Jo miksas „Steppa” jau buvo paskelbtas „RyRalio” interneto puslapyje, tačiau šį kartą energingasis Santi publikai paruošė naują siurprizą – pirmieji 100 lankytojų gaus diską su visiškai nauju jo miksu.

Pagrindiniai vakaro veikėjai bus „RyRalio” diskžokėjai Lauris Lee ir Karalius, tačiau vakarui jie paruošė ir keletą muzikinių siurprizų. Šalia jų vėl gros saksofonistas Seržas (tikr. Sergejus Vichrovas), pastaruoju metu studijavęs Norvegijos mieste Bergene. Grįžęs į Lietuvą, jis subūrė originalų elektroninės muzikos kolektyvą „Serge Groove”, kuris koncertavo festivalyje „Kaunas Jazz” bei renginyje „Jazzy Airlines”. Pastaruoju metu Seržas vis daugiau laiko praleidžia tobulindamas sąskambius profesionalioje studijoje, todėl jo gyvi pasirodymai pasižymi tikru universalumu bei aistra.

Pirmadienį iš Norvegijoje vykusio festivalio „Insomnia” grįžo ir „RyRalio” didžėjai. Karalius ir Lauris Lee grojo Tromso mieste kartu su tokiais elektroninės muzikos grandais kaip Doc L Junior, Jaga Jazzist, Wibutee, „Mental Overdorve” ir „Royksopp” nariu Torbjornu Brundtlandu. Festivalio programa buvo sudaryta taip, kad bene žymiausios šiuo metu Norvegijos grupės žvaivgždė „šildė” Lietuvos didžėjų pasirodymą.

„Taip, tas pirmasis rugsėjo savaitgalis po vasaros - visada baisus. Bet kartais būna ir mielas. Jei yra daug draugų ir skamba geriausia house muzika”, - juokėsi vakarėlio „Back 2 School. Back 2 House.” organizatoriai RyRalio DJs.

DJ Karalius ir Lauris Lee abu yra baigę studijas Kauno Vytauto Didžiojo universitete.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją