Po itin maloniai klausytojus nustebinusių „Tokių koncertų“ didžiausiose šalies arenose atsirado dvi klausytojų kategorijos: tokių, kurie norėtų dar sykį apsilankyti Rolando Kazlo ir „Pakeleivių“ koncerte ir nemažai tokių, kurie gyvo garso koncerte nėra buvę, o dabar jau norėtų, bet nežino, kur ir kada jie vyks.

Yra ir tokių, kurie turi įgimtą ar įgytą fobiją arenoms, tačiau koncertuose mažesnėse salėse mielai lankosi. Nors, kaip skelbia reklama, „dydis yra svarbu“, tačiau praktika rodo, kad ir gyvumas vaidina ne paskutinį vaidmenį.

Gyvo garso koncertai mažesnėse erdvėse turi savų privalumų, ypač pavasarį – daugiau jaukumo, intymumo, garsas nesklinda bet kur, o tiesiai į ausis ir širdis. Iš arčiau galima apžiūrėti atlikėjus.

Be to, pasak medikų, gyvi koncertai pavasarį naudingi sveikatai ir savijautai, nes klausantis muzikos ir būnant tarp kitų žmonių, išsiskiria... Kažkas išsiskiria, kažkas susituokia, kažkas kažką kažkam pajunta.

Rolandas Kazlas ir „Pakeleiviai“ aplankys Tauragės, Kauno, Utenos, Vilniaus, Šiaulių, Panevėžio, Klaipėdos, Alytaus ir Marijampolės gyventojus! Pavasaris su paukščiais, o Rolandas Kazlas su „Pakeleiviais“ jau pakeliui į jūsų miestą!

Rolandas Kazlas savo gerbėjams dovanoja dvi dainas ir eiles:

Valentino dienos proga dainą „Nežinomas kareivis“:


O artėjančios Vasario 16-osios – „Maškinėlius“:


„Jau saulelė vėl atkopdama budino svietą

Ir žiemos šaltos trūsus pargraudama juokės.

Kazlas Rolandas su Pakeleiviais dainuoti pagavo,

Ir bilietų krūva didžiausia visur į nieką pavirto.“

Nežinomas nežinomos šalies poetas


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)