„Visas klipas buvo nufilmuotas vienoje studijoje per dvi dienas. Vyko tikrai intensyvus darbas beveik be pertraukų – iš viso apie 30 valandų“, – sako vaizdo klipo prodiuserė Unė Liandzbergytė.

Vaizdo klipo užmojai buvo nemaži, tad prasidėjus pirmai filmavimo pamainai atrodė, kad ne viską pavyks įgyvendinti, tiesiog gali neužtekti laiko, tačiau vėliau, darbui įsibėgėjus, į kai kuriuos iššūkius buvo pažiūrėta kitu kampu. „Klipo filmavimo metu tiesiog įsimylėjau savo komandą. Džiaugiuosi galėdama dirbti su tokiais atsidavusiais ir kūrybingais žmonėmis, kurie mane įkvėpia ne tik esamam, bet ir naujiems projektams. Filmavimo metu aikštelėje visi drauge sukūrėme tokią gerą aurą, kad intensyvus darbas tapo lyg tam tikras žaidimas. Scenografai prisinešė žaislų, grimerės vyrams išdažė antakius ir pradėjome žaisti“, – pasakoja klipo režisierė Eglė Rupaitė.

Vaizdo klipe pasirodo daug skirtingų personažų, kuriuos įkūnija ir provokuojančiai avantiūrai pasiruošę neprofesionalai, ir Lietuvoje žinomi aktoriai: Mindaugas Papinigis, Benita Vasauskaitė, atlikėjas „Viesulas“ iš Azerbaidžano, neseniai įkvepiančią savo gyvenimo istoriją žiniasklaidai atskleidusi, 50 kilogramų numetusi ir modeliu tapusi, Lina Brazau bei kiti.

„Mindaugą Papinigį, kurį ekrane esame įpratę matyti blogiuko amplua, šiame klipe pavertėme kunigu, aktoriams metėme iššukį provokuojančiose scenose nepasimesti ir kartu su komanda žaisti pačių susikurtą žaidimą. Šis filmavimas mums visiems buvo iššūkis, ar pavyko jį įveikti – visi pamatys premjeroje“, – šypsosi „Raven House“ komanda.

Klipo pristatymas ir grupės koncertas vyks vasario 8d. muzikos klube „Tamsta“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)