Žiūrovams pasirodys ketvirtojo sezono „X Faktoriaus“ dalyviai. Scenoje jie atliks geriausius savo pasirodymus. Šiaulių arenos svečiams koncertuos Justės Arlauskaitės-Jazzu mokiniai: Mindaugas Avižienis, Deividas Valma ir Paulius Drabulis. Marijaus Mikutavičiaus globojamos muzikos grupės taip pat žada surengti įspūdingą šou. Šiauliečius savo pasirodymais džiugins „Golden Age“, „Zeta Beat“ ir „Only Once“.

Balsingosios Sauliaus Prūsaičio mokinės renginio svečiams atliks daugiausiai pagyrų sulaukusias dainas. Specialaus „X Faktoriaus“ koncerto metu scenoje dainuos Marija Grabštaitė, Paulina Paulauskaitė. Išskirtiniame koncerte pasirodys ir ketvirtojo sezono nugalėtoja Iglė Bernotaitytė. Mergina nekantrauja, kada galės dar kartą susitikti su savo gerbėjais ir dainomis padėkoti už visus balsus. „Kai pagalvoju apie tai, jog man teks dainuoti keliems tūkstančiams žmonių, linksta keliai. Niekada negalvojau, kad mano atliekamų dainų klausysis tiek žmonių”, - džiaugiasi mergina.

Koncertas neįsivaizduojamas ir be Sauliaus Urbonavičiaus-Samo mokinių: Simonos Klusienės bei Andžio Grivos.

Koncerto rengėjai žada – šou bus nepamirštamas. Dalyvių pasirodymus lydės įspūdingas apšvietimas, kvapą gniaužiančios vizualizacijos, šokėjų pasirodymai. Renginį ves „X Faktoriaus“ vedėjas Martynas Starkus. Scenoje taip pat pasirodys projekto teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

Dovana žiūrovams – trečiojo sezono nugalėtojos Monikos Pundziūtės koncertas. Mergina scenoje atliks įspūdingiausius, žiūrovus ir teisėjus sužavėjusius „X Faktoriaus“ pasirodymus. Atlikėja nekantrauja, kada galės susitikti su savo klausytojais ir pasidalinti tuo, ką turi gražiausio – savo dainomis. Bilietus į koncertą galima įsigyti čia: https://goo.gl/cIr8AC. Koncerto pradžia – 19 val.

„Šis koncertas – tai dovana žiūrovams, kurie aktyviai balsavo finalų su superfinalo metu. „X Faktoriaus“ dalyviai žinojo, kad už žydrųjų ekranų juos palaikė dešimtys tūkstančių žmonių, tačiau akis į akį su jais nebuvo susitikę. Tai proga susitikti su tais, kurių nuomonė projekte buvo pati svarbiausia. Šiauliai, mes atvykstame ir pažadame – šio koncerto jūs dar ilgai nepamiršite“, – žada „X Faktoriaus“ prodiuseris ir teisėjas S. Urbonavičius-Samas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją