„Grosiu 13 valandų, niekas anksčiau to nėra daręs. Galbūt tai ir kontraversiškas dalykas, nes vieni sako, kad reikia tiesiog paliūdėti. Aš esu įsitikinęs, kad kaip tik reiktų šią mums visiems svarbią datą paminėti kitaip. Mano muzika – padėka gynėjams“, - tvirtina Driule.

Paklaustas, kas pasiūlė Sausio 13-ąją paminėti grojant, žinomas vaikinas patikino, kad šis sumanymas gimė jam pačiam. Audrius mano, kad šiai datai tolstant, nebereikėtų liūdėti: priešingai – Laisvės pergalę galima paminėti ir linksmiau.

„Manau, kad kiekvienas mūsų kartos žmogus yra susijęs su šiais skaudžiais įvykiais. Nuo 1991-ųjų įvykių esame atitolę, tačiau niekada nepamiršime savo didvyrių. O kaip paminėsime mūsų visų Laisvei svarbią dieną, kiekvienas gali interpretuoti savaip. Paminėti galima inovatyviai“, - kalba žinomas didžėjus.

Pasiteiravus, ar nesibaimina, kad atsiras šį sumanymą pasmerksiančių asmenų, A. Kolesnikovas kalbėjo, kad reakcijos ir vertinimai skatina diskusijas, pasisakymus.

„Laisvoje Lietuvoje nedraudžiama nei groti, nei diskutuoti ir vertinti. Grosiu 13 valandų be perstojo. Tai yra mano vizija, kaip aš pagerbsiu Laisvės gynėjus“, - pasakojo pašnekovas.

Tiesa, Driulė atskleidė, kad šis asmeninis jo rekordas bus gyvai transliuojamas socialiniame tinkle „Facebooke“. Kaip sakė žinomas didžėjus ir išskirtinių vakarėlių organizatorius, „Facebook“ transliacija negali trukti ilgiau nei keturias valandas, todėl kai tik išsijungs pirmasis transliacijos etapas, transliacija tuoj pat ir vėl bus atnaujinta. Vėliau vaizdo įrašai bus patalpinti „Youtube“.

„Vakarėlis prasidės 18 valandą, aš grosiu iki 7 valandos ryto, o galbūt ir dar ilgiau, nes baras „Mr. Bond“ dirba paprastai ir ilgiau. „Facebooke“ tai bus transliuojama ir „Naktinės TV“, ir Driule XL paskyrose“, - pasakojo jis.

Driule XL tikino, kad 13-os valandų grojimas be sustojimo bus jo asmeninis rekordas. Pramogų pasaulio atstovas pasidžiaugė, kad jis – pirmasis lietuvis, įgyvendinsiantis tokį sumanymą.

„Tikiu, kad tai taps puikia pradžia, o tuo pačiu daugeliui žmonių bus alternatyva, pasiūlymas, kaip galima paminėti Sausio 13-ąją. Svarbu ne paminėjimo forma, o tai, kad neužmirštame mums ir mūsų šaliai vienų svarbiausių istorine prasme įvykių“, - kalbėjo Driule XL.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)