Naują „Love My Life“ versiją prodiusavo du žinomi elektroninės muzikos astovai iš Londono – Adamas Turneris ir Jamesas Hurras. Šou radijo stotyse „Kiss FM“ ir Capital FM“ vedantis A.Turner, baigė Guildhall klasikinės muzikos mokyklą ir išgarėjo prodiusuodamas Paloma Faith, Olly Murso, Professor Green, „Foxes“ ir kitų atlikėjų remiksus. J.Hurras jau gerą dešimtmetį garsėja kaip vienas geriausių Londono DJ‘ų ir prodiuserių, kurio paslaugomis naudojasi Kylie Minogue, Madonna, Enrique Iglesias, Erick Morillo, Robinas Thicke, LeAnn Rimes ir daugelis kitų.

„Pažintį su 2017 m. pradedame su fantastišku „Love My Life“ remiksu. Prodiuseriai A.Turneris ir J.Hurras sukūrė šokinę versiją, tačiau išsaugojo viską, dėl ko jūs šią dainą pamėgote“, - sakė R.Williamsas.

Rugpjūčio 16 d. Vilniaus Vingio parke vyksiantį Robbie Williams koncertą rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“, šiemet Vilniuje surengsiantis retro muzikos žvaigždžių „Postmodern Jukebox“ pasirodymą, garsiosios Niujorko baleto trupės „Complexions“ gastroles, britų muzikos atlikėjo Tomo Odello koncertą, Obuolių saloje – elektroninės muzikos festivalį „Radistai Village ‘17“, Trakų pilyje – vienintelį Baltijos šalyse rokerio Alice Cooper koncertą ir daugelį kitų renginių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)