Antrąją Kalėdų dieną Jazzu ir Leonas rengia pasirodymą Kauno „Žalgirio“ arenoje. Išvakarėse koncertavę Šiauliuose, antradienį grupė pratęs savo turą Panevėžyje, o trečiadienį gros Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Koncertą Jazzu pradėjo atlikdama dvi dainas iš naujoj albumo „Moments“. Po jų daininkė pripažino, kad jai šiek tiek baisu koncertuoti prieš tiek daug žmonių.

Po dar kelių jau žinomų dainų Jazzu liaupsino Kauną: „Ką čia slėpti, jūs mūsų mylimiausias miestas.“

Dainos „Po mano oda“ metu visa arena nutvisko telefonų šviesomis, publika taip pat dainavo kartu dainą „Lower Than hte Ground.

Jautriąją „Tylą“ vietoje Jazzu atliko pritariamoji vokalinė grupė iš Kauno „Original Copy“, šios dalyvavo praeito sezono TV projekte „X faktorius“. Po jos - Leono Somovo solinis intarpas. Jam pasibaigus Jazzu į sceną grįžo su kita sunkele.

Tradiciškai Leono Somovo ir Jazzu koncertuose užburia garsas. Pirmu smuiku ar – šiuo atveju – pirmu apple‘u grojantis Leonas Somovas, šiuo metu ryžtingai besiveržiantis į pasaulio elektroninės muzikos rinką, jau senai tapo kokybės ženklo atitikmeniu. O Justė Arlauskaitė-Jazzu, dalyvaujanti įvairiausiuose tarptautiniuose muzikos projektuose, savo dueto repertuarą atlieka taip išjaustai, išmylėtai, aistringai ir tokia pilna gerkle, kad dainos atsiduria po kiekvieno klausytojo oda.

Didžiausi grupės hitai, tokie kaip „Lower Than the Ground“, kurį galima išgirsti net ir Indonezijoje, visų skausmingą meilę išgyvenančių širdžių himnas „Ką tu su manim darai?“, sintezatorių atgimimui atiduota duoklė „Nieko apie mus“ ar daina, kuri ypač daug reiškia pačiai atlikėjai – „Po mano oda“ ir daugybė kitų skamba ir turo „Winter Is Coming“ koncertuose.

„Winter Is Coming“ – ir pareiškimas, ir romantiška žinutė, ir perėjimas į kitą etapą, į naują baltą lapą, kuriame, tikėtina, gims naujos dainos, gerbėjų godžiai laukiamos ir kaskart sutinkamos ovacijomis.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)