Triukšmingai „Exit Vilnius“ pristatę savo antrąjį albumą ir daugiau nei 3,5 mln. peržiūrų sulaukusį vaizdo klipą „On Road“, „Radistai“ tęsia geriausių klubo renginių tradicijas ir pirmąją Kalėdų naktį nekantrauja susitikti su gerbėjais. Po sotaus Kalėdų stalo švęsti pradedame dviejuose mėgsmiausiuose „Radistų“ klubuose „Exit Vilnius“ ir „Exit vasaros rezidencija“.

Visą vasarą „Exit vasaros rezidenciją“ galingais pasirodymais drebinę „Radistai“, paskutiniam setui šiemet sugrįžta į Palangą, kad su savo ištikimiausiais fanais kartu pajūryje atšvęstų Kalėdas. Taip, vasaros laukti nereikia, kad galėtum papildyti savo nuotykių kolekciją ir grožėtis, kaip mylimiausias vasaros miestas savo magija užburia net ir žiemą.

„Kai ilgamečiai „Exit Vilnius“ rezidentai „Radistai“ atvyksta į Palangą, laisvų viešbučių nebelieka. Natūralu, nes mūsų lankytojai mėgsta patogumą ir prabangą. Be to, pastaruoju metu tampa itin madinga gražiausias metų šventes paminėti pajūryje“, - naujausias tendencijas apžvelgė renginio organizatoriai.

Du išskirtiniai renginiai per vieną naktį geriausiuose Lietuvos klubuose Vilniuje ir Palangoje. Taip atrodo šventė. Belieka išsirinkti, kuris miestas šį kartą arčiau širdies, kad laukiamiausias metų šventes atsimintum ilgai. Labai ilgai. Galbūt net visus ateinančius metus.

Todėl Naujuosius pajūrio mylėtojai pasitiks fejerverkų šou ant Palangos tilto, o naują etapą pradės išskirtinėmis progomis žiemą duris atveriančioje „Exit vasaros rezidencijoje“. Žmonės kalba, kad žiemą ten dar geriau.

O sostinėje likusių svečių Naujųjų naktį „Exit Vilnius“ laukia su aukščiausios klasės servisu, geriausiais klubiniais sprendimais ir kasmet į naujus metus kartu žengiančiu rekordiniu lankytojų skaičiumi. Nenuostabu, nes kokybė „Exit“ visada reiškia geriausią šokių muziką, tad šventinius setus Vilniaus ir Palangos svečiams jau paruošę jaunosios kartos numylėtiniai „Echo & Dujus“, Matto, ir, žinoma, „Exit Vilnius“ rezidentas Roxtr.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)