„Gyvenime esu mačiusi tiek neteisybės, skausmo ir pykčio, kad sunku nupasakoti. Dirbdama savo darbą kasdien su tuo susiduriu. Skaudžiausia, kad kentėti turi vaikai“ – atviravo Gerda.

„Šiandienos Lietuvoje kasdien matome daug šeimų, kurios, kaip bebūtų gaila, vaikučius gimdo ne vien iš meilės, bet neretai ir finansiniais sumetimais. Tokiose šeimose vaikai nėra mylimi, dažnai ir nesaugūs jaučiasi. Taip pat pastaruoju metu vis garsiau kalbama apie šeimas, kurios dėl įvairių priežasčių negali susilaukti vaikų ir neretai ši problema tampa pagrindine griūvančios gražios šeimos priežastimi. Kodėl neskubame įsiglobinti vienišų, tėvų paliktų ar nemylimų vaikų? Juk kiekvienas vaikas turi teisę į šeimą…“, - sako atlikėja.

Idėją, kuria siekiama paskatinti žmones mylėti bei globoti visus likimo nuskriaustus vaikus, klipe padėjo įprasminti būrys entuziastų.

Pagrindinį vaidmenį atliko 7-metis klaipėdietis Titas Kairys, jo būsimus tėvelius įkūnijo Dovilė Averkaitė – Budreikienė bei Viktoras Blyža, o tikruosius mažojo aktoriaus tėvus įprasmino profesionalūs aktoriai Mantas Rastenis ir Rasa Ramanauskaitė.

Po šio klipo filmavimo darbų iš visų jame dalyvavusių, bendradarbiavusių žmonių lūpų skambinėjo tik viena mintis: tai buvo prasminga. Tai yra prasminga.

Jūsų dėmesiui - naujausias Gerdos vaizdo klipas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)