Šeštadienio vakaras sunkiosios muzikos gerbėjams bus ypatingas dėl dviejų priežasčių: gruodžio 10-ąją į Vilnių atvyksta ne tik „Amon Amarth“ bet ir „Grand Magus“. Abi švedų grupės atvažiuos dviem dideliais turo autobusais su treileriu ir 40 tonų technikos gabenančiu vilkiku.

Koncertui ruošiasi 20 vietinių techninių darbuotojų, dar kita tiek atvyksta su grupėmis. Jų koncertui „Lofte“ bus sumontuota papildoma garso įranga, apšvietimas, netgi bus platinama scena. Grupių gerbėjai galės įsigyti oficialios atributikos, kuri atvyksta kartu su muzikantais.

„Šie vyrai – rokeriai, jų pageidavimų sąrašas aiškus. Pastaraisiais metais muzikantų privačiuose „raideriuose“ jų vadybininkai vardina, kad maistas turi būti sveikas, ekologinis, be gliuteno, vegetariškas, ne picos ir ne sumuštiniai. Bet ne šiuo atveju. Švedų komandoje tėra vienas vegetaras, bet neišrankus ir nealergiškas. Grupei nesvarbu, kokias vaišes paruošime. Jie pageidauja gero lietuviško alaus ir viskio. Ir dar – muzikantai planuoja apsilankyti sporto klube. O visi kiti jiems svarbūs dalykai susiję su scena, įgarsinimu ir apšvietimu“, – sako koncerto organizatoriai.

„Amon Amarth“ lietuvių publikai Vilniuje pristatys savo naujausią darbą – epinį albumą „Jomsviking“. Anot švedų, visi jų gerbėjai šitą programą sutinka riaumodami iš malonumo. „Toks ir yra mūsų tikslas, – kad žmonės koncerte gerai praleistų laiką“, – sako svečiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją