Festivalis „Galapagai“ išsiskiria ir gausybe aktyvių pramogų, viena jų – jau kelių metų tradicijas turinti rungčių serija „Galapagai Challenge“. Tai nėra vien tik pasilinksminimo oazė, – festivalyje gausu socialinių iniciatyvų, dėmesio augintiniams.

„Esame griežtai prieš narkotikus. Visada bendradarbiaujame su pareigūnais, leidžiame jiems rengti patikrinimus. Malonu tai, kad mūsų festivalyje jau kelis metus nebuvo užfiksuotas nei vienas svaiginimosi narkotikais atvejis. Taip pat draudžiame „Galapaguose“ vartoti stiprų alkoholį. Bet turime tiek pramogų ir tiek muzikos, kad niekam nebereikia kitų priemonių“, – sako organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka.

Jis pasidžiaugė, kad jau nuo rugsėjo žmonės teiraujasi, kada prekyboje pasirodys bilietai. „Pernai festivalis buvo ypač vykęs, visi labai gyrė, patyrėme, kas yra milžiniška gerų emocijų lavina. Tai pažadame, kad ir kitą vasarą pasistengsime“, – teigia Blėka.

Organizatoriai praneša, jog bilietais į festivalį jau pradėta prekiauti šiandien, pirmadienį.

Nuotraukų albume - akimirkos iš praėjusių festivalių:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją