Per metus laiko portalo autoriai melomanams reguliariai pateiks išskirtinius straipsnius ir interviu su tomis grupėmis, kurios paliko ryškų pėdsaką, bet jau nugrimzdo į istorijos puslapius.

„Tai bus didžiulis straipsnių ir interviu ciklas, skirtas laikams, kai „BRAVO“ ir „Radiocentro“ apdovanojimai buvo didžiausi metų įvykiai, o savaitgalio topai, transliuojami radijo stočių „M1“ ir „Radiocentras“ eterio bangomis, buvo svarbiau nei pamokos mokykloje. Tai rubrika, skirta tiems laikams, kai kasetė ir pieštukas buvo neatsiejami daiktai, o ginčai, kas geriau – „SEL“ ar „FOJE“ dažnai peraugdavo į rimtus konfliktus“, – sakė manoMUZIKA.lt autoriai.

manoKARTOS interviu ciklą pradės išskirtinis didžiulis pokalbis su kultiniu Lietuvos šokių muzikos kolektyvu „EXEM“. Itin nuoširdžiame pokalbyje su grupę sukūrusiais Matu Petrikiu ir Mindaugu Kazakevičiumi – Kryžiumi pirmojo šokių muzikos kolektyvo gerbėjai galės grįžti į XX a. paskutinio dešimtmečio pradžią, išgirsti grupės narių prisiminimus ir sužinoti, ką apie save pačius – tuomet vos dvidešimtmetį perkopusius avantiuristus – mano šiandieniniai į penktąją dešimtmetį įžengę „EXEMAI“.

Taigi, mieli bičiuliai, pasiruoškite sentimentų pliūpsniui ir lašeliui jaudulio. Nes manoKARTOJE sugrįšite į tą dešimtmetį, be kurio šiandien būtų sunku įsivaizduoti Lietuvos pop kultūrą.

Prisiminkite LTDuką, žurnalą „Ausis“, eiles prie bilietų į SEL ir FOJE koncertus, Radiocentro apdovanojimus Sporto rūmuose, Paramos koncertų ciklą ir kitas sentimentalias gėrybes, ir pasimėgaukite.

Tikimės, kad taip, kaip šią rubriką pamilome mes, pamilsite ir Jūs.