„Muzika yra labai didelė jėga, kuri gali ne tik suvienyti, bet ir paskatinti žmones geriems darbams. Tų gerų darbų šiuo metu labai trūksta“, – DELFI kalbėjo T. Augulis, kuris jau antrrus metus ragina savo kolegas prisidėti prie jo akcijos „Kalėdų naktį tylią: išgelbėkime gyvybę“. Šįmet akcijos organizatoriai nusprendė padėti neišnešiotukams.

Prie šios T. Augulio iniciatyvos, padėti patiems mažiausiems Lietuvos piliečiams, prisijungė Stepas Januška, Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Liepa Norkevičienė, Igoris Kofas, Edgaras Lubys, Karina Krysko-Skambinė bei Violeta ir Vilius Tarasovai.

Visi jie perdainavo T. Augulio dainą „Kalėdų naktį tylią“ ir įsiamžino vaikų krykštavimo ir žaismingumo kupiname vaizdo klipe. Garsenybės leido nesivaržant mažiesiems piešti ant veidų.

„Banalu, bet Kalėdos yra toks metas, kai daug kas gali pasikeisti. Juk jei nieko nedarysime, niekas ir nepasikeis, – šypsojosi apie gerumo akciją kalbėdamas T. Augulis. – Manau, kad visi, įteikdami dovanas, jaučia didžiulį malonumą. Mes irgi norime įteikti dovaną. Taip, tai nebus žaisliukai ar rūbeliai, tačiau tai bus prietaisai ar kažkokia įranga, kuri gyvybiškai reikalinga patiems mažiausiems piliečiams.“

Jau antrus metus akciją inicijuojantis T. Augulis DELFI tikino neskaičiuojantis tam skiriamo laiko, o išgirdęs klausimą, ar jo kuriamus darbus galima vadinti kalėdiniu stebuklu, tik nusijuokė ir patikino , kad kiekvienas norintis gali tam ryžtis ir įžiebti bent mažą kalėdinį stebuklą.

Akcija „Kalėdų naktį tylią: išgelbėkime gyvybę“, bendradarbiaudami su organizacija „Padedu augti“, šįmet sieks pagelbėti neišnešiotiems kūdikiams. Šiuo metu Lietuvoje labai trūksta moderniausios medicininės įrangos, kuri padėtų išgelbėti neišnešiotų kūdikių gyvybes ir užtikrintų tolimesnį jų vystymąsi bei augimą.

T. Augulis didžiuojasi, kad šiemet akcijos globėja tapo LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Prisidėti prie kilnaus tikslo gali kiekvienas. Aukokite jau dabar, interneto svetainėje www.aukok.lt.

Vaizdo klipo filmavimo užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)