„Nors dabar ir tamsiausias metas Lietuvoje,tačiau visada stengiuosi pasidalinti kažkuo šviesiu ir įkvepiančiu. Šioje dainoje užkoduota žinutė, jog kad ir koks oras būtų, kad ir kas aplink mus vyktų, visada svarbiausia, jog šviesa mus lydėtų mūsų širdyse ir mes būtume lyg švyturiai savo artimiesiems, draugams, bičiuliams“, – teigia muzikantas.

Klausant savo paties dainos, atlikėjui ir dainų autoriui kilo idėja surengti fotosesiją vienoje gražiausių Lietuvos vietų – Ventės rage, kur įsikūrusi Ornitologijos stotis.

„Buvo labai šalta, bet verta. Ši vieta turi kažką mistiško, kas traukia žmones. Gaivus, grynas oras, stūgaujantis vėjas ir tinklai, besiplaikstantys vėjyje, visa tai sudarė „šiltai atšiaurią“ nuotaiką, kuri, manau, gerai atspindi ir pačią dainą. Šiai mano idėjai įsigyvendinti padėjo Almanto Mickaus nuotraukos“, - pasakoja atlikėjas.

Šiuo metu studijoje intensyviai dirbantis muzikantas įrašinėja dainas naujam albumui kartu su gerai Lietuvoje žinomu autoriumi bei prodiuseriu Andriumi Borisevičumi.

„Su Andriumi eksperimentuojame ir tuose eksperimentuose puikiai suderame. Kol kas mums tikrai neblogai sekasi, juolab kad praėjusios vasaros daina „Ten vasara“ tai parodė. Ji buvo puikiai įvertinta ir susilaukė daug dėmesio, vadinasi, judame teisinga linkme“, – sako atlikėjas.

Kviečiame pasiklausyti ir įvertinti naują Edgaro Lubio dainą „Besparnis paukštis“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)