„Taip jau yra, kad ilgainiui akiniai nuo saulės tapo mano įvaizdžio dalimi. Šis atributas neatsiejamas ir nuo funk’o muzikos. O šių metų ture mes deginsime scenas, bus karšta ir labai šviesu – akinių reikės visiems, net ir klausytojams“, – šypsosi dainininkas.

Į Lino kvietimą žaibiškai sureagavo ir Lietuvos įžymybės, savo socialinių tinklų paskyrose publikuodami linksmas nuotraukas su akiniais ir kviesdami savo bičiulius: „Maestro kviečia taaaip originaliai, kad nekantrauju išgirst ir pamatyt koncertinį turą „19“, – sako „Radistas“ Jonas Nainys.

Andrius Užkalnis taip pat negailėjo šiltų epitetų: „Jam jubiliejus, 19 metų ant scenos. Dėžėje lauktuvės, kokias gauna išrinktieji. Including akiniai tokie kaip pas jįjį. Gyvenimas pavyko“.

Artūras Zuokas, Giedrė Kilčiauskienė, Jonas Jučas, Rytis Zemkauskas, Indrė Stonkuvienė, Algis Kriščiūnas, Linas Ryškus, Merūnas Vitulskis, Donatas Montvydas, Livija Gradauskienė, Rolandas Mackevičius ir daugelis kitų įžymybių taip pat žada sprogdinti bombą kartu su Linu Adomaičiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)