Dar 1998 metais įkurta grupė „Man-go“ į sceną prieš kelerius metus grįžo po pertraukos, su atsinaujinusia sudėtimi. Vienintelė nepakitusi grupės narė – Rima Petrauskytė-Malašičevė. Paklausta, kaip reaguoja į dešimtis naujų ir skirtingų grupių Lietuvos „pop“ scenoje, Rima pripažins: „Aš laikausi tik teigiamos nuomonės apie visas grupes. Kokios jos bebūtų, ką jos bedarytų, jos vistiek atneša kažką, duoda kažką.“

Laidoje „Geriausi mūsų vakarai“ dalyvaus ir Gintarė Gurevičiūtė, kuri pastaruoju metu itin daug laiko keliauja. „Radistams“ knietės sužinoti, ką moteris veikia JAV. „Jei iš tikrųjų, tai nusprendėm – gana apsimetinėti, kad mes ten važiuojam dirbti. Važiuojam mes ten mėgautis kokybišku gyvenimu. Kokybiškas gyvenimas yra tada, kai kiekvieną rytą atsikeli ir nežinai, ką tau diena duos, bet žinai, kad bus kažkas tokio, ko tu dar gyvenime nepatyrei.“

Karščiausiame LNK žaidimų šou šį vakarą – tikros piršlybos! Garsenybių komandos kapitonas Remigijus iš Elektrėnų televizijos eteryje prašys mylimosios Albinos rankos. „Čia žmogus, su kuriuo norėčiau sulaukti senatvės. Bet, kad sulaukt senatvės, tai turi būti žmona. O, kad taptų žmona, tai turi atsakyt į vieną klausimą“, - intriguos Remigijus. Albinos reakcija išduos – moteris to tikrai nesitikėjo. Remigijus priklaups ant kelio ir užduos klausimą, kuris sujaudins ne tik Albiną, bet ir šalia sėdinčias garsenybes. „Ar tekėsi už manęs?“, - mylimosios rankos laidos „Geriausi mūsų vakarai“ metu prašys Remigijus.

Ar Albina sutiks tekėti už Remigijaus? O gal prašys laiko pagalvoti? Visa tai sužinosite jau šį trečiadienio vakarą, 20:25 per LNK. Laidoje „Geriausi mūsų vakarai“ dalyvaus radijo laidų vedėjas ir žurnalistas Orijus Gasanovas, laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, grupės „Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė-Malašičevė, dainininkas Audrius Janonis, krepšininkas, Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas ir dainininkas Justinas Lapatinskas. Garsenybių komandas į pergalę ves reperis, dviejų vaikų tėtis Remigijus iš Elektrėnų ir go-go šokėja Berta iš Kauno.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją