Vakarėlio metu lankytojus taip pat linksmins ir paslaptingi svečiai „The Supermouse Band“, kurie ne tik atliks gyvą programą, bet ir sušoks specialų šokį.

„The Supermouse Band“ - tai tie patys DJ Dagos, neseniai pasirodę „Tele 2“ reklamoje. Išprotėjusiais šokiais bei dar keistesniu dainavimu šokiravę pramogų gerbėjus, DJ Dagos šių metų pradžioje tapo vienu karščiausiu „reivo“ scenos atradimu. Grupė ir šįkart žada labai linksmą pasirodymą, tačiau iki pat penktadienio norėjo laikyti paslaptyje, kas iš tiesų laukia klubo lankytojų.

„Betmenas yra mano mėgstamiausias herojus. Turiu daugybę įrašų su šio komikso garso takeliais, taip pat daug video medžiagos. Po ilgų metų rinkimo bei kolekcionavimo visa tai galėsiu pristatyti „Gravity“ lankytojams. Tikiuosi, kad dėl to visi pames protą, kaip ir aš prieš penkiolika metų...“, - šmaikščiai apie meilę Betmeno herojui kalbėjo Tomas Boo.

„Jūsų laukia 6 aktorių pasirodymai, kaukės, gyvos pelės, specialios video projekcijos ir daug linksmos muzikos“, – žadėjo „Boogaloo“.