„Nusprendėme filmuoti juosta, nes norėjome, kad šis trumpas muzikinis filmas jaustųsi kuo asmeniškesnis žiūrovui – visgi „Red“ yra dokumentika. Klipe – sudėta grupės vasara. Aiškaus scenarijaus niekada nebuvo, nes vaidybos nereikėjo. Norėjau, kad grupės nariai tiesiog būtų savimi, tai leidau dienas su jais ir dokumentavau vaizdą ir garsą. Visą laiką žinojau, kaip atrodys klipo montažas, tad reikėjo tik pasirinkti, kada spausti mygtuką ir paleisti juostą suktis. Su penkiomis skirtingomis kameromis išnaudojom 165 metrus juostos, tačiau jos vis tiek norėjosi turėti daugiau, nes nors ir aplankėm nemažai vietų, jų norėjome aplankyti dar daugiau“, – apie klipo idėją pasakojo režisierius Pijus Vėberis.

Vaizdo klipas „Red“:

Kūrinys „Red“ įrašytas Vilniuje įsikūrusioje studijoje „Ymir Audio“, jį prodiusavo ir įrašė Snorre Bergerud.

2016-ųjų gegužės mėnesį grupė pristatė debiutinį EP „Everything‘s Fine“, vasarą dalyvavo festivaliuose „Devilstone“, „Galapagai“, „Roko Naktys“ ir „SurfCamp“. Vaizdo klipo premjera šeštadienį įvyko Liverpool Indie/Rock Bar, Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)