Bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ praneša, kad bilietus į šį koncertą grąžinti ir atgauti pinigus bus galima nuo spalio 19 d., o visa informacija apie bilietų grąžinimo tvarką bus skelbiama nuo šios datos.

Belgų muzikos divos Laros Fabian koncertas Vilniuje turėjo būti itin jausmingas. Ji pati – jausminga, elegantiška, kukli ir tarsi plevenanti virš žemės.

Trečią karjeros dešimtmetį skaičiuojančios Laros Fabian populiarumas šiuo metu yra pačiame pike. Du paskutiniai albumai, pasiekę „auksinio“ statusą Belgijoje ir Prancūzijoje, pavertė ją trokštama atlikėja tiek visoje Europoje, tiek ir Šiaurės Amerikoje.

Apsilankę jos koncerte, klausytojai patenka į elegancijos ir jausmų visatą, kurioje pinasi meilė ir skausmas, išgyvenimai dėl artimųjų ir tikėjimas geresniu pasauliu. Unikali atmosfera kuriama minimaliomis, tačiau itin veiksmingomis priemonėmis, o koncertas prabėga tarsi filmas, kuriame dainininkė leidžia susipažinti su intymiomis savo gyvenimo akimirkomis. Sunkios ligos kankinamai mamai dedikuota „L'oubli“ („Užmarštis“), byrančių santykių nagrinėjimas „Le désamour“ („Nusivylimas“), moteriškumo esmės tyrinėjimas „Ton désir“ („Jūsų noras“) – šios ir kitos naujos dainos net ir prancūzų kalbos nesuprantančiam žmogui leidžia pajusti visą žmogaus jausmų didybę.

Žinoma, atlikėja iš repertuaro neišbraukė ir puikiai šiuolaikinės muzikos mylėtojams pažįstamų hitų kaip „Je t‘aime“ ar „I Will Love Again“, kurią lietuviškai sudainavo ir Violeta Riaubiškytė. Įdomiu Laros Fabian koncertu akcentu tampa energingas ABBA dainų popuri.

Prieš trejus metus atlikėja neteko 70 proc. klausos ir buvo priversta sutrumpinti bei pritildyti koncertus, įtraukdama į juos daugiau akustinių instrumentų. Panašu, kad dainininkės sveikata kaip reikiant pasitaisė – tą įrodo ir akimirkomis griaudėjanti elektrinė gitara, ir koncertų trukmė, pailgėjusi iki daugiau nei pusantros valandos.

Dar prieš atšaukdama koncertą Lara feisbuke pasidžiaugė, kad vieši Švedijoje, kur įrašinėja naują albumą anglų kalba:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)