„Ilgai galvojau dėl dainos pavadinimo. Galiausiai nukirtau pusę pirmos priedainio eilutės: tu man neleidai būti tavo dalimi, neleidai būti su tavim. Šie žodžiai tinka visiems“, – sako K. Kerbedis.

Jis nemėgsta painių tekstų, kuriais norima imituoti filosofinį gylį.

„Niekada nedainuosiu apie žalią saulę, išsprogdintą raudonoje tyloje. Nesuprantu tokių tekstų. Mano dainose viskas paprasta. Žmogus turi suprasti, apie ką dainuoju, – kalba atlikėjas, pristatydamas kūrinį „Tu man neleidai“. – O ar man kas nors ko nors galėtų neleisti? Cha! Anūkai galės vadovauti kada nors ateityje, o dabar... Kita vertus – mano direktoratas štai neleido lapkritį vykti į Los Andželą stebėti Amerikos muzikos apdovanojimų. Buvau susiplanavęs kelionę, bet ne, sako, sėdėk Lietuvoje ir daryk namų darbus. Įrašai, studijos, kiti reikalai...“

Naujojo kūrinio „Tu man neleidai“ teksto ir muzikos autorius – Alvidas Kavaliauskas, dainą aranžavo Paulius Jasiūnas. „Įrašai nebuvo labai lengvi, bet mums pavyko. Bičiuliai, kuriems jau nusiunčiau šitą dainą, tvirtino, kad labai gera jos klausytis. Įtrauksiu „Tu man neleidai“ į savo naują programą kartu su kitomis šviežiomis dainomis. Tokių bus aštuonios“, – pasakoja K. Kerbedis.

Šiuo metu jis iš tiesų daugiausiai laiko praleidžia studijoje, pats koncertuoja retai – kaupiasi didiesiems kitų metų darbams. „Tačiau pažadu, kad iki Naujųjų metų apsilankysiu visų lietuvių koncertuose, kurie vyks arenose. Tikrai eisiu pasiklausyti Merūno, Donato Montvydo, „Leon Somov & Jazzu“. Visus aplankysiu, pažiūrėsiu, ką jie parodys“, – žada Kastytis.

Naujausią K. Kerbedžio dainą „Tu man neleidai“ galite išklausyti ir įvertinti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)