Pradėti ruoštis vakarėliui ir valyti išeiginius sportbačius reikėtų jau dabar, nes geros muzikos garantiją suteikia muzikos legendos DJ Mamania ir MC Svaras.

Trys klausimai apie sentimentalią praeitį DJ Mamaniai ir MC Svarui:

Praeities renginys?

Svaras: Repo vakarėliai „Aktorių namuose“ Vilniuje.
DJ Mamania: „One Ear Stereo“ vakarėlis 2001-2002 metais Klaipėdos bunkeryje su „Varka Crew“.

Praeities atlikėjas?

Svaras: Cypress Hill.
DJ Mamania: Morrissey. Tiek jis, tiek jo grupė „The Smiths“ taip ir liks praeities nostalgija.

Praeities skonis?

Svaras: Sajanai ir limonadas.
DJ Mamania: Arbata mokyklos valgykloje. Pigu, skanu, žodžiu – nepamirštama.

Laikui bėgant „Gatvės lyga“ iš giliausias hip-hop šaknis turinčios radijo laidos Lietuvoje tapo ištisu judėjimu. Judėjimu, kuris ilgus metus puoselėjo ir vystė hip-hop kultūrą šalyje ir jau nuo pirmojo „Back To The Roots“ renginio prisidėjo prie jo išpildymo bei idėjos palaikymo.

„Gatvės lygos“ duetas DJ Mamania ir MC Svaras visuomet paruošia ypatingą programą: seni ir kiekvieno atmintinai mokami repo tekstai atliekami pritariant drum and bass muzikai. Jau šią savaitę vienam vakarui „Gatvės lygos“ vyrai grįš ten, nuo kur pradėjo kilti ir prisimins savo muzikines šaknis.

Išskirtinė proga pamatyti ir išgirsti senuosius rajonų vedlius gyvai – spalio 14 d., penktadienį, renginyje „Back To The Roots 5“, Menų fabrike LOFTAS.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją