„Pirmojo koncerto Kardife publika buvo nuostabi! Man labai patiko! Esu labai laimingas, kad savo gastroles Europoje pradėjau čia, Didžiojoje Britanijoje“, - pasibaigus žiūrovams dėkojo legendinis elektroninės muzikos atlikėjas.

Šiandien (spalio 5 d.) J.M.Jarre‘as vyksta į kitą D.Britanijos miestą Braitoną. Visi bilietai į čia vykstantį koncertą buvo išpirkti iki renginio likus daugiau nei mėnesiui.

Sensacingai turą pradėjusio J.M.Jarre‘o nepakartojamus šou taip pat galės pamatyti atlikėjo gerbėjai Airijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Belgijoje, Danijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Suomijoje, Estijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Vengrijoje, Rumunijoje, Makedonijoje, Slovėnijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Nyderlanduose ir Lietuvoje. „Žalgirio“ arenoje Kaune žymusis atlikėjas koncertuos jau lapkričio 3 d.

Jean-Michel Jarre‘o šou pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šįmet sostinėje surengsiantis Passenger ir sero Eltono Johno pasirodymus, Kaune – populiariausią pasaulyje „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“ ir daug kitų renginių.

Bilietus į J.M.Jarre‘o šou „Žalgirio“ arenoje Kaune galima įsigyti visose „Bilietų pasaulio“ kasose ir internetu: www.bilietupasaulis.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)