„Be galo džiaugiuosi, kad koncertų nekantriai laukiame ne tik mes patys, bet ir mūsų klausytojai. Nelikus bilietų į koncertą Vilniuje priėmėme sprendimą rengti papildomą pasirodymą. Sieksime, kad į mūsų koncertus galėtų patekti visi norintys“, – sako pseudonimu „Daddy Was A Milkman“ prisistatantis Ignas Pociūnas.

„Daddy Was A Milkman“ – „Breathe In“:

Tai bus jau ketvirtas atlikėjo debiutinio albumo pristatymui skirtas koncertas. „Daddy Was A Milkman“ koncertuos: lapkričio 23 d. Kauno Nacionaliniame dramos teatre, lapkričio 24 d. Klaipėdos Koncertų salėje, gruodžio 6 d. ir gruodžio 8 d. Vilniaus klube „Tamsta“.

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose vyksiančius „Daddy Was A Milkman“ debiutinio albumo „Daydreaming“ pristatymo koncertus rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“, šįmet sostinėje surengsiantis Passenger ir grupės koncertą, sero Eltono Johno pasirodymą, Kaune – elektroninės muzikos legendos Jeano-Michelio Jarre'o koncertą, populiariausią pasaulyje „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“ ir daug kitų renginių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)