Pilnutėlėje „Nordea Concert Hall“ salėje Taline vykęs įspūdingas koncertas nukėlė publiką į 1920–1930 metus, skambėjo to laikmečio gerai žinomi šlageriai ir retro dvasioje atlikti šių dienų populiariosios muzikos hitai.Šiandien koncertą Latvijos sostinėje Rygoje surengsiantis M.Raabe neslepia, kad į mūsų šalį atvyksta itin geros nuotaikos.

„Esame informuoti, kad į mūsų koncertą Vilniuje liko vos 30 bilietų. Anšlaginiai koncertai – mums tai yra geriausias įvertinimas“, – teigia Max Raabe.

Paskutinius 30 bilietų į Vilniaus kongresų rūmuose vyksiantį Max Raabe ir „Palast Orchester“ koncertą dar galite spėti įsigyti visose „Bilietų pasaulio“ kasose ir internetu: www.bilietupasaulis.lt
Pristatys naują programą „Viena naktis Berlyne“

Max Raabe ir „Palast Orchester“ gastrolėse pristato programą „Viena naktis Berlyne“ („Eine Nachte In Berlin“). 2013 m. pabaigoje M.Raabe su savo orkestru surengė visą eilę koncertų garsiajame Berlyno „Admiralspalast“ teatre. Čia buvo nufilmuotas puikus koncertas „Viena naktis Berlyne“, kurio įrašas yra išleistas ir DVD pavidalu. Šių metų gastrolėse, kurios prasidėjo rugsėjo 4 d., iš viso yra suplanuota per 30 koncertų.

Planuose – nauja 2017 m. programa

Nors gastrolės dar tik prasidėjo, M.Raabe ir kompanija jau pradėjo planuoti ateitį. Šią savaitę buvo atnaujinta oficiali kolektyvo interneto svetainė, kurioje gerbėjus nudžiugino žinia apie planuojamus kitų metų koncertus. Jau dabar žinoma, kad 2017 m. M.Raabe ir „Palast Orchester“ pristatys visiškai naują programą „Das Hat Mir Noch Gefehlt“.

Įdomu tai, kad muzikantai pirmą kartą ruošiant programą pakvietė dalyvauti ir žiūrovus. Publikos prašoma padėti atrinkti dainas, kurios skambės naujoje programoje. Uždavinys ne iš lengvųjų, nes M.Raabe repertuare yra daugiau nei 600 dainų.

Retro muzikos žvaigždžių Max Raabe ir „Palast Orchester“ koncertą rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šįmet sostinėje surengsiantis sero Eltono Johno, lyriškojo britų dainiaus Passenger koncertus, Kaune – elektroninės muzikos legendos Jeano-Michelio Jarre'o koncertą, populiariausią pasaulyje „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“ir daug kitų renginių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją