Metų vaizdo klipo statulėlė atlikėjai buvo skirta už hitą „Wrecking Ball“. Miley, ceremonijos metu išgirdusi, kad jai atitenka kosmonautą vaizduojanti statulėlė, jos atsiimti į sceną pasiuntė į renginį atlydėjusį benamį Jesse.

Pastarasis su ašaromis akyse rėžė kalbą apie apie benamius ir pabėgusius vaikus bei paauglius Jungtinėse Valstijose.

Miley Cyrus

Praėjus dvejiems metams, Jesse nusprendė pasipelnyti iš netikėtai gautos dovanos ir patalpino skelbimą apie parduodamą daiktą „eBay“ sistemoje, praneša užsienio naujienų portalas TMZ.com.

Pradinė MTV statulėlės kaina „eBay“ sistemoje – beveik 9 tūkstančiai eurų. Ją įsigys tas, kuris pasiūlys didžiausią kainą arba tas, kuris iš karto ryšis sumokėti maksimalią nurodytą kainą – beveik 15 tūkstančių eurų.

Užsienio žiniasklaidai susisiekus su Jesse, buvo paaiškinta, kad jau buvęs benamis netrukus sulauks šeimos pagausėjimo, tad pinigai tikrai nebus švaistomi veltui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją