Muzikos prodiuseris Leonas Somovas ir atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu pastaruoju metu vysto sėkmingą tarptautinę karjerą ne tik grupėje, bet ir atskiruose projektuose, dirbdami kartu su skandinavais.

Jazzu šiomis dienomis išvykusi koncertuoti į Belgradą kartu su švedo Oscaro Simonssono grupe „KOO“ („Koop Oscar Orchestra“). O L. Somovas pastaruoju metu daugiau laiko praleidžia Stokholme nei Vilniuje, kurdamas muziką su bičiuliais švedais iš „Highly Sedated“.

Jų naujausią singlą „Existence“ išgirdęs švedų prodiuseris Steve Angelo jau po savaitės nusprendė tai išleisti į pasaulinę rinką.

„Dabar jis vis dažniau sukasi „BBC Radio 1“ eteryje“, – pasakojo L. Somovas.

Tikėtina, kad tarptautinį populiarumą pelnantys „Leon Somov & Jazzu“ netrukus Lietuvoje koncertuos dar rečiau nei iki šiol. O tai, kas rugpjūčio 31 dieną vyks sostinės Kalnų parke atitiks aukščiausius pasaulinių renginių standartus.

„Kalnų parko koncertą šįkart organizuoja ypač didelė komanda, kuri ruošia įspūdingą sceną, specialius efektus, šviesas, todėl reginys bus tikrai vertas dėmesio. Pats jau nekantrauju, kada galėsiu tiesiog susilieti su visa erdve ir paskleisti pačias geriausias emocijas“, – sako Leonas.

Be to, paaiškėjo, kad paskutinę kalendorinės vasaros dieną aukščiausioje Viniaus koncertų aikštėje prieš „Leon Somov & Jazzu“ publikai pasirodys dar viena unikali grupė, – juos apšildys senokai begirdėti „Without Letters“.

„Iki šiol dar neteko dalintis viena scena su „Leon Somov & Jazzu“, tačiau bus labai įdomu pažiūrėti, kaip suderėsim, – kalbėjo „Without Letters“. – Atliksime programą, kurios dar negrojome Lietuvoje, ji buvo pristatyta tik „The Great Escape“ festivalyje Braitone, Didžiojoje Britanijoje. Grįžtame į sceną po pertraukos, esame labai pasiilgę gyvų pasirodymų ir nekantraujame vėl pajusti ryšį su publika.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)