Kūrinys „Perlinės vestuvės“ gimė nebe šventės kaltininko iniciatyvos. Žinomas kūrėjas jai parašė tekstą, o muziką sukūrė A. Ivanauskas – Fara. Prie dainos prisidėjo ir Aleksandro sūnus Benas bei aranžuotojas Andrius Gružauskas.

Į kompaktinę plokštelę įrašytą kūrinį „Rondo“ lyderis šiandien padovanojo 30 metų kartu esančiai porai.

„Tautvyda ir Gintaras puikiai vienas kitam tinka. Abu poetai. Kūrėjai. Vienas kitą jie supranta iš pusės žodžio“, - įsitikinęs A. Ivanauskas – Fara.

Tautvydai jis sakė esąs dėkingas ne tik už draugystę, bet ir už dainos „Aukštumos“ tekstą. Gintaras „Rondo“ repertuarui taip pat itin nusipelnęs – maždaug 80 proc. grupės dainų žodžiai yra jo sukurti.
Tautvydai Marcinkevičiūtei – Patackienei ir Gintarui Patackui skirtą sveikinimą perskaitė Kauno ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius. Porai Rotušėje įteiktas ir kitas dokumentas – liudijimas, patvirtintas senuoju miesto antspaudu.

Tautvyda ir Gintaras pasikeitė žiedais su perlais ir vienas kitą pasveikino bučiniu.

Be artimiausių draugų porą su jubiliejumi sveikino ir sūnus Gajus bei dukra Gudrūna.

Šventės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)